Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:27 | 18/01/2018

Μορφή επιδημίας φαίνεται να λαμβάνουν οι διαπληκτισμοί οδηγών Ι.Χ με τα όργανα της τάξης και μάλιστα σε καθημερινή βάση.

Μετά το επεισόδιο με την ηθοποιό Τζένη Ιωακειμίδου που κατηγόρησε τους αστυνομικούς που την σταμάτησαν για έλεγχο για « απαράδεκτη και προκλητική συμπεριφορά» με τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ανατολικής Αττικής Γιώργο Καλλιακμάνη να απαντά ότι «η ηθοποιός έτρεχε με 140 χλμ την ώρα σε έναν δρόμο που το όριο ταχύτητας ήταν 80 ενώ στη συνέχεια παραβίασε και ερυθρό σηματοδότη», ένα ακόμη παρόμοιο περιστατικό έρχεται να προστεθεί στις ιστορίες καθημερινής τρέλας που διαδραματίζονται στους δρόμους της πρωτεύουσας. 

Συγκεκριμένα χθες το νωρίς μεσημέρι και ώρα 12.40 επί της οδού Ακαδημίας μεταξύ δυο ανδρών της Τροχαίας Αθηνών και του οδηγού ενός πολυτελούς οχήματος, μάρκας “Porsche Cayenne”.

Πράγματι, ο οδηγός ακινητοποίησε το Ι.Χ του και στάθμευσε στα δεξιά του δρόμου με αλάρμ υπακούοντας στις οδηγίες των αστυνομικών.

Κατεβαίνοντας όμως από το όχημα του και πλησιάζοντας τους αστυνομικούς η διάθεση του φαίνεται να αλλάζει.

Ο οδηγός, όπως θα δείτε και στο βίντεο, κατηγορεί τους άνδρες της Τροχαίας ότι του αφαίρεσαν «με το έτσι θέλω» το δίπλωμα οδήγησης και την άδεια κυκλοφορίας, ενώ υποστηρίζει ότι δεν είχε παραβιάσει τον κόκκινο σηματοδότη. 

Οι αστυνομικοί όμως έχουν αντίθετη άποψη και κάπου εκεί ξεκινά ο καβγάς.

«Μου κλείνεις το δρόμο» φωνάζει ο κάτοχος του Ι.Χ καθώς ...

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στην ιστοσελίδα protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis