Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:30 | 04/09/2018

Το παιχνίδι του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ είναι το πρώτο που έδειξε ότι τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου όχι μόνο δεν έχουν εκλείψει αλλά παραμένουν εκεί ζωντανά και ζητούν λύσεις για να μην έρθουν και τα χειρότερα.

[custom:google-ads]

Λίγες ώρες μετά την δήλωσης του υφυπουργού  αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη ότι φέτος θα επιτρέπονται οι μετακινήσεις οργανωμένων οπαδών στα παιχνίδια εκτός από τα ντέρμπι η φωτοβολίδα ευθείς βολής που εκτοξεύτηκε από κάποιο οπαδό των Θεσσαλονικέων τα αναθεωρεί όλα και δείχνει ότι ακόμη υπάρχουν στα ελληνικά γήπεδα άτομα που δεν μπορούν να ελεγχθούν.

Μάλιστα ο ΠΑΟΚ όπως αναφέρει και ο Πανιώνιος με την ανακοίνωσή του ζήτησε πάρα πολλές φορές συγνώμη για την συγκεκριμένη ενέργεια αλλά με το συγνώμη της ΠΑΕ δουλειά δεν γίνεται. Για αυτό τον λόγο οι «κυανέρυθροι» στην ανακοίνωσή τους ναι μεν δέχονται την συγνώμη του «δικεφάλου» αλλά ζητούν άμεσα από την αστυνομία να αξιοποιήσει το οπτικό υλικό που έχει στα χέρια της και να συλλάβει τον δράστη.

Επίσης ανακοίνωσε ότι μετά από αυτό το περιστατικό υπάρχει η σκέψη να μην χορηγηθούν ξανά εισιτήρια σε οπαδούς συγκεκριμένων ομάδων. Από εκεί και πέρα η συγκεκριμένη εγκληματική ενέργεια αποδεικνύει και το κενό νόμου που υπάρχει καθώς ο ΠΑΟΚ θα τιμωρηθεί για την ρίψη φωτοβολίδας από οπαδό του αλλά αυτή η τιμωρία θα είναι απλά ένα πρόστιμο κάτι που σημαίνει ότι η δήθεν αυστηροποίηση των ποινών παραμένει μία «πικρή» ιστορία.

Για την ιστορία από τον ΚΑΠ προβλέπεται πρόστιμο από 3.000 έως 45.000 από την στιγμή που υπήρξε διακοπή του αγώνα.

Πηγή: eleftherostypos.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis