Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:35 | 31/05/2019

Το βίντεο καταγράφει την τρελή πορεία της μηχανής του 28χρονου, που είχε ως αποτέλεσμα να χτυπήσει στα κιγκλιδώματα και να βρει ακαριαία το θάνατο.

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει το φρικιαστικό τροχαίο με θύμα τον νικητή του Power of Love 1, Πάνου Ζάρλα, που έχασε τη ζωή του ανήμερα των 28ων γενεθλίων του.

[custom:google-ads]

Κάτω από άγνωστες συνθήκες, στις 2 τα ξημερώματα της Παρασκευής ο Πάνος Ζάρλας ενώ κινούταν επί της Λεωφόρου Συγγρού στο ύψος του Ωνασείου έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στα κιγκλιδώματα με σφοδρότητα και να χάσει τη ζωή του ακαριαία, καθώς δεν φορούσε κράνος.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το One Channel καταγράφεται η τρελή πορεία της μηχανής του άτυχου 28χρονου.

Σημειώνεται πως αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο ανέφεραν ότι η εικόνα του άψυχου σώματος του νεαρού ήταν σοκαριστική, καθώς είχε διαμελιστεί.

«Πριν λίγο μπροστά στα μάτια μας σκοτώθηκε ο Πάνος...»

Εν τω μεταξύ, σοκάρει η μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα, που βρέθηκε στο σημείο του δυστυχήματος.

«Πριν λίγο μπροστά στα μάτια μας σκοτώθηκε ο Πάνος με την μηχανή του στην Συγγρού. Έχασε τον έλεγχο της μηχανής και έπεσε και διαμελίστηκε παντού. Καλό ταξίδι και να προσέχεις εκεί…Έτυχε να σε γνωρίσω μια φορά στο μαγαζί που δούλευα» έγραψε χαρακτηριστικά ο αυτόπτης μάρτυρας στο Facebook.

Πηγή: newpost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis