Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:24 | 20/06/2020

Νέα στοιχεία στην υπόθεση αρπαγής της 10χρονης, στη Θεσσαλονίκη. Η 33χρονη, που κατηγορείται για αρπαγή και ασέλγεια σε βάρος του παιδιού, παρίστανε την τουρίστρια και, όπως θα δείτε στο ρεπορτάζ του Open tv που ακολουθεί κυκλοφορούσε αμέριμνη και έκανε ψώνια στην παραλία Κατερίνης. Στο βίντεο που εξασφάλισε το Ανοικτό Κανάλι, έχει ξυρίσει το κεφάλι της για να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά της. Εχει περάσει λίγη ώρα από τη στιγμή που εγκατέλειψε τη 10χρονη στο πρατήριο βενζίνης και η ίδια διέφυγε με ταξί στην πλατεία Κατερίνης.

Στο κατάστημα είπε ότι είναι καρκινοπαθής, για να δικαιολογήσει την κώμη της. Λίγο πριν κουρευτεί, όπως φαίνεται σε άλλο βίντεο, πήγε σε κατάστημα κινητών τηλεφώνων, αγόρασε δύο συσκευές και έναν νέο τηλεφωνικό αριθμό δίνοντας 900 ευρώ, ενώ το πορτοφόλι της ήταν γεμάτο χρήματα. Νωρίτερα, είχε καταστρέψει το κινητό της το οποίο περιείχε φωτογραφίες της ίδιας, αλλά και της 10χρονης μαθήτριας.   

Η 33χρονη κοκκινομάλλα αποκαλύπτει πώς άρπαξε τη 10χρονη

Την ίδια στιγμή, αποτροπιασμό προκαλούν τα νέα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με την υπόθεση αρπαγής της 10χρονης. Τα όσα κατέθεσε η 33χρονη κατηγορούμενη, σε βάρος της οποίας έχει ασκηθεί ποινική δίωξη, μετέδωσε το Open. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, οι αστυνομικοί - βασιζόμενοι στη δικογραφία - εκτιμούν πως η 33χρονη είχε σχέδιο και είχε στήσει ενέδρα στη μικρή έξω από το σχολείο της.

Περιγράφοντας την ημέρα της αρπαγής της 10χρονης μαθήτριας, η 33χρονη φέρεται να κατέθεσε: «Την Πέμπτη πήρα ένα ταξί και πήγα στις 12:15 στο σχολείο του κοριτσιού και περίμενα να σχολάσει. Μόλις την είδα, την ακολούθησα. Σκέφτηκα όλα πάνε καλά, μου έκατσε “λουκούμι”». Σε ερώτηση εάν είχε ξαναπάει στο σχολείο της μικρής, απάντησε: «Ναι, άλλη μια φορά πριν από την καραντίνα αλλά δεν την είχα δει». Η 33χρονη, πάντως, απολογείται στον ανακριτή την Δευτέρα, 22 Ιουνίου, έπειτα από προθεσμία που ζήτησε και πήρε η ίδια.

φωτο:  Pixabay

ethnos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis