Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:59 | 18/09/2021

Ένα ΒΙΝΤΕΟ-ντοκουμέντο, που δείχνει τι συμβαίνει κάθε βράδυ στον ποταμό Έβρο, με τις συνεχείς προσπάθειες Τούρκων διακινητών να περάσουν στην ελληνική όχθη λαθρομετανάστες, παρουσιάζει το Evros-news.gr.

Το συγκεκριμένο περιστατικό που θα δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ, δεν είναι των τελευταίων ημερών, αλλά λίγο χρονικό διάστημα νωρίτερα, όμως είναι ενδεικτικό όσων συμβαίνουν στα πολλά χιλιόμετρα των ελληνοτουρκικών συνόρων, με τις προσπάθειες των Ελλήνων αστυνομικών της Συνοριοφυλακής, να αποτρέψουν την εισβολή δεκάδων ατόμων.

Όπως βλέπετε, η θερμική κάμερα των Ελλήνων αστυνομικών, παρακολουθεί τον Τούρκο λαθροδιακινητή να παραλαμβάνει με την φουσκωτή βάρκα από την τουρκική όχθη μερικά από τα άτομα που περιμένουν, μαζί με πολλά ακόμα, να περάσουν στην Ελλάδα. Τους μεταφέρει πράγματι και του αποβιβάζει, άνδρες, γυναίκες και παιδιά όπως φαίνεται παρ’ ότι πρόκειται για θερμική κάμερα και ξεκινάει να πάει στην τουρκική πλευρά για να μεταφέρει και άλλους.

Τότε όμως ξαφνικά, με ταχύτητα η βάρκα της Ελληνικής Συνοριοφυλακής πέφτει πάνω του και τον εμβολίζει, ενώ παράλληλα αστραπιαία οι δυο αστυνομικοί που είναι πάνω, τον συλλαμβάνουν. Το ίδιο έχει ήδη γίνει και με τους λαθρομετανάστες που πέρασαν στο ελληνικό έδαφος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ Evros-news.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis