Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:29 | 08/04/2021
Ακραίες καταστάσεις που σοκάρουν περιέγραψε πρώην αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής.
 
Με αφορμή το σκάνδαλο στην ενόργανη γυμναστική, όπου αθλητές και αθλήτριες καταγγέλλουν σεξουαλική παρενόχληση και σωματική βία, πρώην αθλήτρια μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN και αποκάλυψε σοκαριστικές στιγμές που διαδραματίστηκαν σε γυμναστήριο.
 
«Από τη στιγμή που μπαίναμε μέσα στο γυμναστήριο μέχρι τη στιγμή που βγαίναμε τρώγαμε ξύλο», αποκαλύπτει στο OPEN η πρώην αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής. «Θυμάμαι να κατεβάζει μια αθλήτρια από τη δοκό ισορροπίας, να παίρνει το κεφάλι της και να της το χτυπάει στον τοίχο. Τρώγαμε ξύλο γιατί μπορεί να είχαμε παχύνει, τρώγαμε ξύλο γιατί δεν εκτελούσαμε καλά την άσκηση, τρώγαμε ξύλο γιατί μπορεί να είχαν τα νεύρα τους με κάτι άλλο», προσθέτει η πρώην αθλήτρια, που μίλησε υπό καθεστώς ανωνυμίας.
 
Βίντεο με την καταγγελία της πρώην αθλήτριας της ενόργανης γυμναστικής
 
Υπενθυμίζεται ότι στη σχετική επιστολή, που εστάλη στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, οι 22 αθλητές και αθλήτριες της ενόργανης γυμναστικής σόκαραν με τις καταγγελίες. Μεταξύ άλλων σημείωναν:
 
«Οι αθλήτριες υποχρεώνονταν να κάνουν σπαγκάτο ακουμπώντας με το γεννητικό τους όργανο την παλάμη του προπονητή, με πρόσχημα τη βελτίωση της ευλυγισίας. Τραβούσαν τα μικρά κορίτσια από το αιδοίο με δύναμη για να τους δείξουν "πώς να κάνουν σωστά την άσκηση". Υπήρξαν επίσης περιπτώσεις που η παρενόχληση ήταν έξω από τα όρια της προπονητικής διαδικασίας. Πρόσωπα παρενοχλούσαν σεξουαλικά ανήλικα παιδιά και τα συμβούλευαν να το κρατήσουν μυστικό. Όλο αυτό έφτασε σε σημείο εμμονής, με τα παιδιά να κρύβονται και να κλειδώνονται όπου μπορούσαν για να αποφύγουν τα άτομα αυτά».
 

iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis