Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:44 | 23/10/2017

Την ύπουλη και αρρωστημένη επίθεση ενός άνδρα σε μια 59χρονη υπάλληλο καθαριότητας του σιδηρόδρομου στο Χονγκ Κονγκ κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας στον σταθμό Yuen Long το πρωί του Σαββάτου. 

Στο κλιπ που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ένας άνδρας εμφανίζεται να περπατά πίσω από την υπάλληλο καθαριότητας, πλησιάζοντάς την σταδιακά χωρίς η ίδια αντιληφθεί τις κινήσεις του. Κάποια στιγμή που η γυναίκα φτάνει αρκετά κοντά στις γραμμές, θέλοντας να ακουστεί στην συνάδελφό της που την κοιτά από απέναντι, ο άνδρας την πλησιάζει και με απίστευτη βιαιότητα της ρίχνει μια σπρωξιά, που τη πετά κατευθείαν στις ράγες.

[custom:google-ads]

Έπειτα ο άνδρας απομακρύνεται με το πάσο του, σαν να μη συμβαίνει τίποτε. 
Σύμφωνα με την South China Morning Post, η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά στο σαγόνι από την πτώση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο η κατάληξη αυτής της παράξενης ιστορίας θα μπορούσε να είναι πολύ πιο δραματική, αν την ώρα που ήταν στις γραμμές η υπάλληλος περνούσε κάποιο τρένο.

Ο 56χρονος άνδρας συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα κοντά στον σταθμό και, με βάση τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής η τοπική αστυνομία, δεν φαίνεται να γνώριζε το θύμα του, ούτε να είχε διαφορές μαζί του.



 

 

protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis