Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:02 | 07/06/2015

Μια συμμορία από ληστές στην Αυστραλία αποφάσισαν να ληστέψουν ένα βενζινάδικο με έναν 64χρονο καταστηματάρχη. Πιθανότατα πίστευαν ότι θα ήταν πανεύκολο να τα βάλουν με έναν ηλικιωμένο αλλά τελικά τα γεγονότα τους διεύψευσαν.

 

Τρεις  μπήκαν στο ψιλικατζίδικο ενός βενζινάδικου στην Αυστραλίας,με σκοπό να το ληστέψουν. Μέσα στο οποίο βρισκόταν ο 64χρονος Κιθ Μπάτλερ, που δούλευε στην απογευματινή βάρδια. Οι ληστές, νομίζοντας πως ο Κιθ ήταν απλά ένας άκακος γέρος.

Για κακή τους τύχη, όμως, ο Κιθ ήταν πρώην μποξέρ και είχε μαύρη ζώνη στο καράτε. Οι τρεις κακοποιοί, των οποίων το πρόσωπο καλυπτόταν με κουκούλες, μπήκαν στο κατάστημα απαιτώντας να πάρουν τα χρήματα από το ταμείο.

Με γρήγορες κινήσεις ο Κιθ, αρπάζει ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ με σκοπό να επιτεθεί στους κακοποιούς, και να τους δώσει ένα μάθημα, χτυπώντας τους στο κεφάλι. Στο τέλος, δύο από τους κακοποιούς, έφυγαν τρομοκρατημένοι αφού είδαν γιατί ήταν ικανός ο 64χρονος. Ο τρίτος έμεινε πίσω για την τιμή των όπλων, αλλά λίγο αργότερα έφυγε μαζί με τους "συνεργούς" του.

 
 

" Είμαι μικροκαμωμένος, και οι άνθρωποι που είναι μικροκαμωμένοι πρέπει να αντιδρούν με αυτό τον τρόπο και να μην αφήνουν τους άλλους να τους κακοποιούν", εξήγησε ο Κιθ όταν ρωτήθηκε για ποιο λόγο κάθισε στο μαγαζί για να παλέψει με τους ληστές.

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε για το τι συμβουλές θα έδινε στους κακοποιούς τότε είπε, "Θα ήθελα να πω σε αυτούς του τρεις άντρες να ψάξουν να βρουν μία δουλειά. Έτσι θα κερδίσουν περισσότερα χρήματα".

(Με πληροφορίες από το LiveLeak)

news247.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis