Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:43 | 16/06/2020
Βαθμολόγιο, Μισθολόγιο, Επικίνδυνο, Ανθυγιεινό... Ο χρόνος που χάθηκε στις συζητήσεις και τις ζυμώσεις είναι πολίτιμος.. Όπως και ο χρόνος που συνεχίζει να χάνεται!! Η πολιτική και φυσική ηγεσία είχε ξεκινήσει ένα διάλογο για το επικίνδυνο και ανθυγιεινό μετά τα νησιά και τον Έβρο!!
 
Ξαφνικά ξεχάστηκε και ακούγεται μόνο το βαθμολόγιο αποσυνδεδεμενο από το μισθολόγιο...Αφού η μόνη πρακτική λύση είναι η απόφαση και εν συνεχεία η εκτέλεση της απόφασης του ΣτΕ για επιστροφή μισθολογίου στην κατάσταση προ 2012.
 
Ερωτηση 1. Μερίδα του συνδικαλιστικού μας κίνηματος που αδράνει.. Το τυράκι το είδε.. Τη φάκα όχι;;
 
Ερώτηση 2. Αν είχαμε κινηθεί με εξωστρέφεια και όχι με αλληλοσπαραγμό και διάσπαση μήπως αντί για ένα ανώνυμο μαζικό sms...εισπράταμε και ένα επιπλέον έκτακτο επίδομα με τη μορφή δώρου ως ενίσχυση για την προσφορά στα σύνορα αλλά και στη μάχη με τον covid 19;;
 
Ερώτηση 3. Ο προϋπολογισμός για το 2020 και 2021 έχουν κλείσει χωρίς να υπάρχει υπόλοιπο.. Άρα το επικίνδυνο και ανθυγιεινό και να συζητηθεί..θα αποτελέσει προεκλογικη υπόσχεση μάλλον για την επόμενη τετραετία!!
 
Ερώτηση 4. Ως και το περιβόητο κουτσό βαθμολόγιο, το κόστος του οποίου θα πρέπει να συμπεριληφθεί στο μεσοπρόθεσμο πενταετές πρόγραμμα. Οποτε ας μας πει κάποιος με στοιχειώδης γνώσεις και έχοντας λάβει υπόψη, έστω και πρόχειρη μελέτη ή έρευνα. Ποιος θα αναλάβει την υλοποίηση του, την ψήφιση του με έγκριση του Γ.Λ.Κ κ του υπουργείου οικονομικών;
 
Που ακριβώς θα βρεθούν οι πόροι αυτή την τετραετία τουλάχιστον!
 
Σε ένα υπουργείο που όλος του ο προϋπολογισμός είναι όσο το κόστος μόνο για τις μισθοδοσίες του υπουργείου υγείας!
 
Χάθηκε και χάνεται πολίτιμος χρόνος..
 
Κανείς δεν δικαιούται να παίζει με τις τύχες χιλιάδων εργαζομένων σκληρά αστυνομικών...
 
Λάβετε δράση γιατί η υπομονή των συναδέλφων εξαντλήθηκε!!

Βάλτε τέλος κάποιοι στον κομματικό και παραταξιακό συνδικαλισμό..Αφουγκραστειτε τη φωνή και την αγωνία των συναδέλφων και πείτε ναι σε συνεργασία και συναδερφικότητα!

         Αποστολόπουλος Δημήτρης
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis