Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:24 | 21/04/2021

Πρωτοφανής αναστάτωση προκλήθηκε στις τάξεις των αστυνομικών αρχών στο Μεσολόγγι.


Όλα ξεκίνησαν από τη σύλληψη ενός Ρομά, χθες το πρωί, στην πόλη του Μεσολογγίου, από αστυνομικούς της ΟΕΠΤΑ του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου. Ο άνδρας οδηγούσε αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και ως εκ τούτου οδηγήθηκε στο τμήμα.

Κατά την εξακρίβωση των στοιχείων του διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας ήταν στη λίστα των ενεργών κρουσμάτων κορωνοϊού και ως εκ τούτου θα έπρεπε να βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό στο πλαίσιο ειδικών μέτρων για την πρόληψη της διασποράς του κορωνοϊού.

Σε βάρος του σχηματίστηκε ανάλογη δικογραφία ενώ του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το συμβάν, παρά τους ισχυρισμούς του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας, κ. Χρήστου Τέγα ότι κάτι τέτοιο δε συνέβη.

O ίδιος τονίζει ότι ο συλληφθείς «παρέμεινε στους χώρους της τροχαίας Μεσολογγίου, τουλάχιστον μιάμιση ώρα, ήρθε σε επαφή αστυνομικούς κατά την μεταφορά του αλλά και κατά την παραμονή του και χρησιμοποίησε αντικείμενα κοινής χρήσης».

 

Από τις αρχές τονίζεται ότι παρέμεινε στο Αστυνομικό Τμήμα φορώντας μάσκα καθ΄ όλη τη διάρκεια της παραμονής του, όπως προβλέπεται. Ωστόσο, τόσο η πρωινή βάρδια της Τρίτης όσο και οι αστυνομικοί της Τροχαίας θα υποβληθούν σε τεστ προληπτικά ενώ στους χώρους του Αστυνομικού Τμήματος πραγματοποιήθηκε απολύμανση.

Πηγή:  agriniopress.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis