Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:30 | 01/11/2017

Θέμα ωρών είναι σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές η εξιχνίαση της εν ψυχρώ δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Οι προσαγωγές που έγιναν τα τελευταία 24ωρα και η σύλληψη του δραπέτη 32χρονου Αλβανού, ο οποίος ομολόγησε την εμπλοκή του στην εκτέλεση του Ζαφειρόπουλου, φαίνεται ότι είναι το πρόσωπο που θα ξετυλίξει το κουβάρι των αποκαλύψεων.


Ο 32χρονος υπέδειξε, σύμφωνα με πληροφορίες δύο πρόσωπα, που οι αστυνομικές αρχές εκτιμούν ότι είναι και οι εκτελεστές του δικηγόρου,  αλλά και έναν ομοεθνή του βαρυποινίτη, ο οποίος φέρεται να είναι ο εγκέφαλος της δολοφονίας.

[custom:google-ads]


Οι εκτιμήσεις των αστυνομικών, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι «εκτελεστές» του Ζαφειρόπουλου εκτελούσαν «συμβόλαιο εκφοβισμού» μετά από την εντολή του βαρυποινίτη Αλβανού, κρατούμενου στον Κορυδαλλό. Ωστόσο ο εκφοβισμός κατέληξε από «ατύχημα» στο έγκλημα.


Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ωστόσο, ότι ο ρόλος του 32χρονου συλληφθέντα Αλβανού, ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί, εκτιμάται όμως ότι είναι ένας από την ομάδα των τριών εκτελεστών του Ζαφειρόπουλου. Είναι σε εξέλιξη ωστόσο ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των άλλων δύο εκτελεστών τόσο στην Αττική, όσο και στην επαρχία, ενώ δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο να έχουν διαφύγει στην Αλβανία.  
 
Δεν ήταν «καθαρό» το όπλο


Οι ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου που σημειώνονται τα τελευταία 24ωρα, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ξεκίνησαν όταν έγινε γνωστό ότι το όπλο που χρησιμοποίησαν οι εκτελεστές, ήταν καθαρό.


Αυτή η πληροφορία ωστόσο, φαίνεται ότι δεν ήταν αληθινή αλλά διαδόθηκε για λόγους στρατηγικής από τις αστυνομικές αρχές. Το όπλο είχε χρησιμοποιηθεί σε μακελειό στην Καλλιθέα, όπως αναφέρουν πληροφορίες κι έτσι οι έρευνες των αστυνομικών στράφηκαν σε συγκεκριμένα πρόσωπα. Τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να υπάρξουν και νέες εξελίξεις και στοιχεία που θα συμπληρώσουν το παζλ της δολοφονίας του δικηγόρου

Πηγή: parapolitika.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis