Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:39 | 23/02/2021

Μετά από 34 χρόνια υπηρεσίας στην ΕΛ.ΑΣ ένα ωραίο και συναρπαστικό ταξίδι έφτασε στο τέλος με απόφαση του ανώτατου συμβουλίου κρίσεων,όπου με αποστράτευσε ευδοκίμως με τον βαθμό του υποστρατήγου.

Ευχαριστώ τον θεό που μου έδωσε την δυνατότητα να ζήσω αυτό το ταξίδι με τον τρόπο,που εν πολλοίς,σχεδίασα και ήθελα, φτάνοντας στο τέλος υγιής και «γεμάτος» από ποικίλα συναισθήματα που μόνο το «ταξίδι» μπορεί να σου προσφέρει.
 
Για το αποτύπωμά μου στο Σώμα και στην Κοινωνία οι μοναδικοί έγκυροι κριτές είναι η ίδια η κοινωνία και οι συνάδελφοί μου.
 
Σε κάθε περίπτωση προσπάθησα για το καλύτερο με γνώμονα την εφαρμογή του δικαίου προς όφελος, κυρίως, των λαϊκών στρωμάτων και των πιο αδύναμων Πολιτών.
 
Συνοδοιπόρους και συμπαραστάτες στο ταξίδι μου είχα την αγαπημένη μου οικογένεια. Το τέλος του ταξιδιού με βρίσκει μαζί με την σύζυγό μου που είμαστε μαζί παιδιόθεν από την γνωριμία μας ως φοιτητές στο μακρινό 1983. Και φυσικά με τα δυο υπέροχα παιδιά μας, την Στεφανία μας την δικηγόρο και τον Νικόλα μας τον αξιωματικό της αστυνομίας.
 
Συνεχίζω με νέα όνειρα και σχέδια. Η «Ιθάκη» μου μπορεί να περιμένει.
 
Βασίλης Βράντζας
Υποστράτηγος Ε.Ο.Θ
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis