Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:14 | 19/02/2020

Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι

Μια μακρά διαδρομή στα συνδικαλιστικά δρώμενα των Αξιωματικών έλαβε τέλος την 18-2-2020, καθώς υπέβαλα την παραίτησή μου στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας- από τη θέση του Προέδρου, η οποία και έγινε αποδεκτή. Τα νέα μου καθήκοντα ως Προέδρου του Δ.Σ. του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α., που μου έκανε την εξαιρετική τιμή να μου αναθέσει η ηγεσία μας και οι ευθύνες της θέσης έναντι των χιλιάδων ασφαλισμένων του Ταμείου που διαχειρίζεται τους κόπους και των ιδρώτα τους, δεν μου επιτρέπουν να ανταποκριθώ όπως επιβάλλεται από τις περιστάσεις και στις υποχρεώσεις του Προέδρου της Ένωσής μας.

Μαζί με τους συνεργάτες μου στο Δ.Σ., τους οποίους ευχαριστώ ιδιαιτέρως για τη στήριξη και την καθημερινή τους δουλειά, προσπαθήσαμε με όλες τις δυνάμεις μας να είμαστε δίπλα στο συνάδελφο και στα προβλήματά του, αλλά και σε όλους τους αγώνες για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας που δοκιμάστηκαν σκληρά την παρελθούσα δεκαετία. Άλλους κερδίσαμε και άλλους χάσαμε, σε κάθε περίπτωση, όμως, αγωνιστήκαμε. Είμαι βέβαιος ότι η Ένωσή μας με τον νέο της Πρόεδρο, τα άξια μέλη του Δ.Σ. και με Εσάς συμπαραστάτες θα συνεχίσει ακόμα πιο δυνατά και αποφασιστικά τους αγώνες για την επίλυση προβλημάτων και την κατάκτηση της δυνατόν καλύτερης θέσης του αστυνομικού στην κοινωνία μας.

Επί προσωπικού, με τη δική σου αποδοχή και εντολή Συναδέλφισσα και Συνάδελφε, προσπάθησα σ’ αυτή τη μακρά διαδρομή να ανταποκριθώ όσο το δυνατόν καλύτερα στο θεσμικό μου ρόλο, μακριά από λαϊκισμούς, επικοινωνιακές κορώνες και μαξιμαλιστικές επιδιώξεις, έχοντας πρωταρχικό μου μέλημα το καλώς νοούμενο συμφέρον των συναδέλφων, συνυφασμένο πάντα με την υψηλή αποστολή του αστυνομικού λειτουργήματος και την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους συμπολίτες μας. Και αυτό γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι ο συνδικαλισμός οφείλει να λειτουργεί και να δρα με το βλέμμα στραμμένο στην κοινωνία και όχι συντεχνιακά και με αποκλειστικό στόχο την εξυπηρέτηση ιδίων συμφερόντων. Εάν ήμουν συνεπής με τα προαναφερόμενα, Εσείς θα το κρίνεται. Είστε οι μοναδικοί και οι πλέον έγκυροι κριτές.

Παραμένω «στρατιώτης» της Ένωσής μας και πάντα στο πλευρό σας.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis