Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:26 | 23/01/2015

 

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Α' Αθήνας Βασίλης Κικίλιας, μίλησε στην εκπομπή της Ελλης Στάη «Το TheTOC σταΠαραπολιτικά 90.1», όπου δήλωσε για την επικοινωνιακή τακτική που ακολούθησε η ΝΔ στην πορεία προς τις εκλογές:

«Μπορώ να πω ότι εκ των υστέρων ενδεχομένως αναθεωρεί κανείς ποια είναι τα δυνατά του σημεία και ποια όχι. Πιστεύω ειλικρινώς ότι το κομμάτι του φόβου ή της πραγματικότητας του κινδύνου που υπάρχει όταν σε σύντομο χρονικό διάστημα, μέσα σε 21 μέρες από το τέλος των εκλογών της Κυριακής, πρέπει να παρθούν πολύ σημαντικές αποφάσεις και ακούγεται μια πανσπερμία απόψεων και απίστευτες θεωρίες από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό έπρεπε να τονιστεί στον βαθμό που έπρεπε.

Από κει και πέρα, η πραγματική ελπίδα κατά τη γνώμη μου, εδράζεται σε προσπάθειες να αλλάξει το οικονομικό μοντέλο από καταναλωτικό σε παραγωγικό. Αυτό έγινε προσπάθεια να γίνει στη μονάδα του χρόνου με διαρθρωτικές αλλαγές και τομές και με λάθη όμως, καιεπικοινωνιακά και ουσιαστικά. Αυτή είναι η μοίρα αυτών που προσπαθούν να αλλάξουν πράγματα που δεν ακούμπησε κανείς ενδεχομένως από τη μεταπολίτευση».

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis