Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:27 | 30/09/2019

Το παρακάτω κείμενο αναρτήθηκε από τον Πρόεδρο των Ειδικών Φρουρών, κ. Βασίλη Ντούμα στη σελίδα του στο Facebook.

ΕΚΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ , ΑΠΟ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ!!

Το "ποδόσφαιρο" μας γέμισε σήμερα αγωνία και άγχος αλλά για τον αν τελικά θα επιζήσουν οι τρεις Συνάδελφοι της Δ.ΙΑΣ που κατάφεραν να βγουν ζωντανοί από το μακελειό και τη σφαγή των χουλιγκάνων, και να διακομισθούν μαχαιρωμένοι στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή κανενός συναδέλφου, ο Γιάννης Π. παρότι κατάφερε να βγει αλώβητος από τις φονικές φωτιές στο Μάτι που πήγε να σώσει ανθρώπινες ζωές, κατακρεουργήθηκε από μαχαιριές " οπαδών" σε αγώνα ποδοσφαίρου.

Οι άλλοι δύο συνάδελφοι με πολλά τραύματα σε όλο τους το σώμα εκτός κινδύνου κι αυτοί.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α είναι στο Νοσοκομείο δίπλα τους από την πρώτη στιγμή συμπαραστεκόμενο στον πόνο των τραυματισμένων συναδέλφων. Λίγο πριν είχαν στήσει ενέδρα σε άλλους συναδέλφους της Δ.ΙΑΣ και περιπολικών προκαλώντας ελαφρύς τραυματισμούς στους εκεί συναδέλφους και καταστρέφοντας υπηρεσιακά οχήματα.

Οι συνάδελφοι της ΔΙ.ΑΣ βρεθηκαν στο "στόμα του λύκου" εκτός αποστολής, άσχετοι υπηρεσιακά με το οπαδικό έγκλημα, με εντολές που πρέπει να διερευνηθούν, μόνο έτσι δεν θα καταλήξουμε και σε ακόμη χειρότερα.

Οι προσαγωγές που ορισμένοι θέλουν με αυτές, να δικαιολογούν την ανεπάρκεια των μη συλλήψεων έχουν όριο τη διακινδύνευση ανθρωπίνων ζωών.

Εμείς είμαστε όπως πάντα δίπλα τους, ευχόμενοι να γυρίσουν γρήγορα στα σπίτια και τις οικογένειές τους οι Συνάδελφοί μας !

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis