Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:19 | 16/02/2021

Εως και 50 χρόνια μπορεί να περάσει στη φυλακή μια βασίλισσα της ομορφιάς από το Μεξικό, η οποία συνελήφθη ως ύποπτη για συμμετοχή σε συμμορία που έκανε απαγωγές.

Η 25χρονη Laura Mojica Romero, η οποία κρατείται στην πολιτεία Βερακρούς του Μεξικού, προέρχεται από την Οαχάκα και κέρδισε τον τίτλο Miss Oaxaca 2018 στον διαγωνισμό ομορφιάς της πολιτείας αυτής. Την επόμενη χρονιά έλαβε μέρος στον διαγωνισμό Miss Mexico.

 

 

Το μοντέλο θριάμβευσε στον διαγωνισμό International Queen of Coffee στην Κολομβία το 2020, εκπροσωπώντας τη χώρα της.

Η Romero είναι μία από τις τρεις γυναίκες και πέντε άντρες που συνελήθφησαν και αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας μόνο με το μικρό της όνομα.

Περιγράφεται ως ένα από τα «οκτώ φερόμενα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που ειδικεύεται στις απαγωγές», σύμφωνα με την ανακοίνωση.

«Η σύλληψη των Luis Antonio ‘N’; Raúl ‘N’; María del Rosario ‘N’; Ana Martha ‘N’; Laura ‘N’; César Enrique ‘N’; Diego ‘N’ and Jossiel ‘N’ έλαβε χώρα στη Βερακρούς όταν προσωπικό ειδικευμένο στην αντιμετώπιση των απαγωγών διεξήγαγε επιχείρηση για να πιάσει αυτούς που συνδέονται με τη δικαστική έρευνα.

Οι οκτώ φερόμενοι απαγωγείς έχουν τεθεί υπό κράτηση για δύο μήνες ενώ η έρευνα συνεχίζεται».

Το μοντέλο έλεγε για τον εαυτό του πως «δεν είναι απλώς ένα όμορφο πρόσωπο» σε συνέντευξή του τον Ιανουάριο του 2019, αφότου κέρδισε τον τίτλο Miss Oaxaca.

Έλεγε ακόμη ότι στις προτεραιότητές της ήταν η αντιμετώπιση του προβλήματος της βίας κατά των γυναικών, σημειώνοντας: «Δεν μπορούμε να μένουμε αδρανείς, πρέπει να εξαλείψουμε τη βία κατά των γυναικών, μέσω εκστρατειών και εκπαιδευτικών ομιλιών».

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis