Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:44 | 27/11/2018

Ένας άνδρας που μόλις είχε βγει από την φυλακή κατηγορείται για τον φόνο της συντρόφου του, όπως ανακοίνωσε το Σάββατο 24/11 η αστυνομία της Αριζόνα.

Ο David James Bohart συνελήφθη την Παρασκευή 23/11 σε ξενοδοχείο που διέμενε, ως ύποπτος για τη δολοφονία της 49χρονης φίλης του Marika L. Jones. Οι αρχές της Τουσόν ανέφεραν πως το σώμα της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε την Τετάρτη 21/11 σε ένα σπίτι. Έφερε μαχαιριές ενώ στο ίδιο σημείο βρέθηκαν και ένα έγγραφο του φερόμενου ως δράστη από τα αρχεία των φυλακών.

[custom:google-ads]

 

Ο 34χρονος βγήκε από το σωφρονιστικό σύστημα της Τουσόν τη Δευτέρα 19/11, έπειτα από τριετή ποινή κάθειρξης που εξέτισε καθώς είχε κριθεί ένοχος για κατοχή και χρήση επικίνδυνων ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το σώμα της Jones εντοπίστηκε έπειτα από ανώνυμο τηλεφώνημα που έλαβαν οι αρχές την Τετάρτη, από κάποιον που ισχυρίστηκε πως είναι δικηγόρος και ανέφερε πιθανή δολοφονία σε σπίτι.

Η αστυνομία είχε ήδη ξεκινήσει έρευνες στην περιοχή, μετά το τηλεφώνημα ενός άνδρα που είπε πως είχε μόλις αποφυλακιστεί και σκότωσε τη φίλη του. Δεν έδωσε την ακριβή διεύθυνση της οικείας με αποτέλεσμα οι αρχές να κινούνται στα τυφλά και να μη μπορέσουν να τον βρουν άμεσα.

[custom:google-ads]

Οι αρχές εντόπισαν τελικά τον Bohart, τον οποίο και οδήγησαν στη φυλακή το Σάββατο 24/11.

Στο παρελθόν ο 34χρονος έχει κάνει άλλες δύο φορές στη φυλακή, μια για πλαστογραφία και άλλη μια για κατοχή και χρήση επικίνδυνων ναρκωτικών.

Πηγή:  newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis