Βεβήλωσαν το μνημείο των δυο αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ που δολοφονήθηκαν στου Ρέντη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Βεβήλωσαν το μνημείο των δυο αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ που δολοφονήθηκαν στου Ρέντη

Το μνημείο που στήθηκε στη μνήμη των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Γιώργου Σκυλογιάννη και Ιωάννη Ευαγγελινέλη, που έπεσαν νεκροί από πυρά κακοποιών την 1η Μαρτίου του 2011, βεβήλωσαν άγνωστοι χθες το βράδυ.

Οι ιερόσυλοι αφαίρεσαν τα μπρούτζινα περιστέρια που υπήρχαν στο μνημείο, ενώ έσπασαν και τα μάρμαρα.

«Με ειδοποίησαν και πήγα στο μνημείο όπου είδα τη βεβήλωση που προκάλεσαν άγνωστοι. Ειδοποίησα την αστυνομία η οποία ήρθε και κατέγραψε το περιστατικό» δήλωσε στο Protothema ο πρόεδρος του Ομίλου Φίλων Αστυνομίας Δυτικής Αττικής Γιάννης Μαθιουδάκης.

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι την προσεχή Παρασκευή είναι προγραμματισμένο το μνημόσυνο για τα οκτώ χρόνια από τη δολοφονία των δυο αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Την 1η Μαρτίου του 2011 ο 22χρονος Γιώργος Σκυλογιάννης και ο 23χρονος Ιωάννης Ευαγγελινέλης μαζί με συναδέλφους τους καταδίωκαν κακοποιούς που μόλις είχαν ληστέψει με καλασνικοφ ιδιοκτήτη περιπτέρου στο Μενίδι.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Για την επίθεση κατά της Oμάδας ΔΙ.ΑΣ στα Εξάρχεια και τη διάλυση της Ομάδας Δ.ΕΛ.Τ.Α. μίλησε ο Βασίλης ΝτούμαςΟι δράστες είχαν επιβιβαστεί σε ένα κλεμμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Το όχημα εντοπίστηκε στον Κηφισό από τους αστυνομικούς, που το ακολούθησαν με σβηστούς φάρους.

Όμως έγιναν αντιληπτοί από τους δράστες, οι οποίοι ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο, έστησαν ενέδρα και γάζωσαν τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα οι δυξ άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να χάσουν τη ζωή τους.

 
IMG_5613


IMG_5614


 
Πηγή:  protothema.gr