Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:57 | 13/12/2018

Μια άτυχη αστυνομικός παρασύρεται δύο φορές από το όχημα μεθυσμένου οδηγού που είχε στριμώξει η αστυνομία σε δρόμο του βρετανικού Μάντσεστερ.

Ο 32χρονος Rehan Baluch ήταν «σκνίπα» από ουίσκι και κάνναβη, όταν πήρε το αμάξι του και προσπάθησε να διαφύγει με τον 27χρονο φίλο του Saqib Kader, έχοντας ξυλοκοπήσει έναν διανομέα φαγητού.


[custom:google-ads]

Η αστυνομία συνομιλούσε με το θύμα όταν ο μεθυσμένος επέστρεψε στη σκηνή του εγκλήματος και έγινε αντιληπτός από τον ντελιβερά. Η αστυνομικίνα Nina Foran παρασύρθηκε ωστόσο από το όχημα του μεθυσμένου που προσπάθησε να διαφύγει με την όπισθεν.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, όταν σηκώθηκε χτυπήθηκε εκ νέου από το αμάξι. Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε σοβαρά, διαμετακομίστηκε ωστόσο στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Ο Baluch συγκρούστηκε με αρκετά αυτοκίνητα πριν το σκάσει τελικά και βρεθεί αργότερα το αμάξι του. Τον συνέλαβαν αργότερα και καταδικάστηκε τη Δευτέρα σε φυλάκιση 7 ετών, φροντίζοντας να βρίσει και τον δικαστή. Δήλωσε πάντως ένοχος στη σωρεία των αδικημάτων που τον βάρυναν.

Άλλους 12 μήνες έφαγε και ο συνοδηγός του…

Πηγή:  newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis