Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:40 | 12/04/2020
Οι αστυνομικοί στην περιοχή Santa Clara, CA, που επιθυμούν να ελαχιστοποιήσουν οποιαδήποτε πιθανή μόλυνση COVID-19 στο προσωπικό τους, έχουν τώρα πρόσβαση σε έναν σταθμό που θα τους επιτρέπει να "καθαρίζονται" και να απολυμαίνονται γρήγορα μετά από επαφές με το κοινό και να επιστρέφουν κατόπιν στο καθήκον.
[custom:google-ads]
 
Συγκεκριμένα ιδρύθηκε ένας "Σταθμός αντιμετώπισης του ιού". Πρόκειται για μια περιοχή με ένα παρακείμενο ρυμουλκούμενο ντους πίσω από το κέντρο εκπαίδευσης στους δρόμους Hedding και San Pedro - απέναντι από την κύρια φυλακή και το δικαστήριο. Ο σταθμός διαθέτει εργαλεία καθαρισμού κι απολύμανσης, ώστε να είναι έτοιμος κάποιος σε περίπου μισή ώρα και λιγότερο.
 
"Γνωρίζουμε ότι αν δεν μπορούμε να είμαστε ασφαλείς, δεν μπορούμε να προστατέψουμε το κοινό", δήλωσε η Laurie Smith την Τρίτη σε μια επίδειξη του νέου σταθμού καθαρισμού.
 
Ο κίνδυνος του COVID-19 για την αστυνομία, τους πυροσβέστες και άλλους εργαζόμενους έκτακτης ανάγκης είναι εμφανής από τότε που η πανδημία έφτασε στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis