ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε επική καταδίωξη με όλες τις σημαντικές Porsche

ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε επική καταδίωξη με όλες τις σημαντικές Porsche

Το μεγαλύτερο και πιο δημοφιλές γεγονός των σπορ στον κόσμο είναι ο τελικός Super Bowl στην Αμερική, όπου φέτος θα γίνει στις 2 Φεβρουαρίου στο Hard Rock Stadium στο Miam των ΗΠΑ. Σ' αυτό το event υπάρχει παράλληλα και ένας μεγάλος ανταγωνισμός με τις διαφημίσεις που θα παίξουν στην αρχή και στα ημίχρονα.

Διαφημίσεις οι οποίες κοστίζουν εκατομμύρια δολάρια για να παιχτούν και αποτελούν μέρος του πρεστίζ της εταιρίας.

Η Porsche επιστρέφει στο Super Bowl μετά από πολλά χρόνια, πρώτη φορά μετά το 1997. Και το κάνει με ένα επικό video, ένα εξαιρετικά καλογυρισμένο διαφημιστικό μέσα από το οποίο περνάει όλα τα μηνύματα για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της.

Αποφεύγοντας τα spoiler θα σας πούμε ότι στο απίστευτο κυνηγητό μεταξύ  μοντέλων της εταιρίας υπάρχουν αυτοκίνητα όπως η νέα Taycan που πρωταγωνιστεί, αλλά και μοντέλα όπως τα 917K, Carrera GT, 918 Spyder, 911 RSR, 718 Cayman GT4, 911 Carrera 4S, 930 Turbo και 911 GT2 RS.

Τα μέρη που εκτιλύσσεται η "υπόθεση" είναι εκτός από το μουσείο της εταιρίας και πολύ όμορφες τοποθεσίες στην Γερμανία, όπως η Χαϊδελβέργη, το Heppenheim και ο Μέλανας Δρυμός.

Δεν θα σας πούμε περισσότερα για το story καθώς είναι πολύ πιο σωστό να το ανακαλύψετε μόνοι σας, μέσα από το πολύ ωραίο χιούμορ και τις ανατροπές που υπάρχουν σε όλη αυτή την εξαιρετική παραγωγή της Porsche.

Πηγή:  caranddriver.gr