ΒΙΝΤΕΟ: Η Jennifer Aniston έκανε έκπληξη σε νοσοκόμα που διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό

ΒΙΝΤΕΟ: Η Jennifer Aniston έκανε έκπληξη σε νοσοκόμα που διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό

Η Jennifer Aniston είναι από τις αγαπημένες μας ηθοποιούς για πολλούς λόγους και φρόντισε να προσθέσει ακόμη ένα στη λίστα μας με μια πολύ γλυκιά της κίνηση. Αποφάσισε να βοηθήσει τον Jimmy Kimmel να κάνει έκπληξη μέσω video chat σε μία νοσοκόμα η οποία διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό. Η κίνησή της αυτή έδωσε στην Kimball Fairbanks δύναμη και θάρρος μέσα σ' αυτό το χάος της πανδημίας.

Ο δημοσιογράφος Jimmy Kimmel συνδέθηκε με τη νοσοκόμα, Kimball Fairbanks, η οποία πλέον βρίσκεται σε καραντίνα μέχρι να αναρρώσει, για να του διηγηθεί την ιστορία της στο κοινό αλλά και να τον ενημερώσει για την εξέλιξη της υγείας της.

Στη διάρκεια λοιπόν της κουβέντας τους, ο Jimmy της είπε: «Θέλαμε να σε κάνουμε να χαρείς λιγάκι. Οπότε, θέλω να γνωρίσεις κάποια, το όνομά της είναι Jennifer» και εμφανίστηκε η Aniston, κάνοντας την να μείνει με το στόμα ανοιχτό.

«Γεια σου αγάπη μου, είναι τόσο ωραίο που σε γνωρίζω. Απλά θέλω να πω ο Θεός να ευλογεί εσένα και όλους εσάς εκεί έξω που κάνετε ό,τι κάνετε. Εγώ απλά, δεν ξέρω καν πώς να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για όλα όσα κάνετε, θέτοντας την υγεία σας σε κίνδυνο και σε όλα αυτά. Είστε εκπληκτικοί!», ανέφερε η Aniston απευθυνόμενη στη νοσοκόμα που έμεινε σοκαρισμένη από αυτή την έκπληξη.

«Ευχαριστούμε πολύ, πραγματικά το εκτιμώ πολύ», της απάντησε η Fairbanks με την κουβέντα τους να μην σταμάτησε εκεί. Δείτε το σχετικό βίντεο.

Πηγή:  kathimerini.com.cy