Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:58 | 13/10/2017

Μάχη με τις νέες γιγάντιες φωτιές, που μαίνονται από την περασμένη Κυριακή στην Καλιφόρνια και στοίχισε τη ζωή σε 21 ανθρώπους, δίνουν πυροσβέστες και αστυνομικοί.

Οι πυρκαγιές έχουν καταστρέψει 3.500 σπίτια κι επιχειρήσεις κι έχουν καλύψει τα πάντα με ένα παχύ στρώμα στάχτης, σε μια περιοχή γεμάτη αμπελώνες κι οινοπαραγωγικές μονάδες.

[custom:google-ads]

Βλέποντας το βίντεο, αντιλαμβάνεται κανείς το μέγεθος της καταστροφής, καθώς το περιπολικό  διαπερνά έναν δρόμο και  όλα γύρω έχουν παραδοθεί στις φλόγες,

«Αυτές οι πυρκαγιές καίνε πιο γρήγορα από όσο μπορεί να τρέξει ένας πυροσβέστης σε ορισμένες περιοχές», δήλωσε ο επικεφαλής της υπηρεσίας δασών και πυροπροστασίας Κεν Πίμλοτ.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Mirror, ο Πίμλοτ προειδοποίησε ότι οι πυρκαγιές θα «παραμείνουν εξαιρετικά απρόβλεπτες τις επόμενες ημέρες», κάτι στο οποίο συντείνουν «οι κλιματικές συνθήκες» που εξελίσσονται όπως είπε χαρακτηριστικά σε «μάστιγα». 

Η εφημερίδα Los Angeles Times διευκρίνισε ότι έχουν καταμετρηθεί 11 νεκροί στην κομητεία Σονόμα, έξι στην κομητεία Μεντοσίνο, δύο στην κομητεία Νάπα και δύο στην κομητεία Γιούμπα.

 www.reader.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ποιες υποθέσεις χειριζόταν ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis