Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:28 | 09/03/2018

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε η τελετή αποκαλυπτηρίων πινακίδας ονοματοθεσίας οδού “Ειδικού Φρουρού Χαράλαμπου Αμανατίδη” έμπροσθεν της Σχολής Μετεκπαίδευσης στο Πανόραμα Βέροιας.

Η οδός, ονομάζεται πλέον οδός “Ειδικού Φρουρού Χαράλαμπου Αμανατίδη” σε ένδειξη απόδοσης ελάχιστου φόρου τιμής στους Αστυνομικούς που έδωσαν την ζωή τους και κατεγράφησαν στον μακρύ κατάλογο των πεσόντων του Σώματος.

Τα αποκαλυπτήρια της πινακίδας της οδού, έκαναν ο Δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγο Ανδρέα Αποστολόπουλο και τον Διοικητή της Σχολής, Αστυνομικό Διευθυντή Διονύσιο Κούγκα.

Στην επιμνημόσυνη δέηση χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Βέροιας, ναούσης & Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμων.

[custom:google-ads]

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο Διοικητής της Σχολής, Αστυνομικός Διευθυντής Διονύσιος Κούγκας, ο Δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, ο Διευθυντής της Δ/νσης Αστυνομίας Ημαθίας Χρήστος Σιμούλης και ο Γ.Γ. του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής, Ευστράτιος Μαυροειδάκος.

Στην τελετή παρέστησαν, ο Βουλευτής του Νομού Ημαθίας κ. Γεώργιος Ουρσουζίδης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Υποστράτηγος Αθανάσιος Μαντζούκας, ο Υποδιοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού, Ταξίαρχος Παναγιώτης Κορδούλης, ο πρώην Βουλευτής  και Νομικός Σύμβουλος του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής κ. Πέτρος Μαντούβαλος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας, Επιπυραγός Αλέξανδρος Κουβακάς, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ν. Ημαθίας, κ. Διονύσιος Διαμαντόπουλος, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ημαθίας, κ. Φώτης Καραβασίλης, ο Α΄ Αντιπρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας, κ. Αριστείδης Μπαρμπούτης, ο Α΄ Αντιπρόεδρος Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Ανδρέας Καλογερόπουλος, ο Πρόεδρος Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας κ. Λάζαρος Πουρσαΐτης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ημαθίας, κ. Απόστολος Μούρτης, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων, κ. Παναγιώτης Χαρέλας και ο Γενικός Γραμματέας Ιωάννης Τοτονίδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Συνοριακής Φύλαξης Ν. Ημαθίας, κ. Μιχαήλ Τζαφερόπουλος και η Γενική Γραμματέας κα. Βασιλική Πέτρου, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών/Τ.Δ. Ημαθίας, κ. Γεώργιος Χριστοδουλίδης, και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κκ.  Νίκολαος Μαυροκεφαλίδης και Διονύσιος Κουλουριώτης καθώς και η οικογένεια του αείμνηστου Ειδικού Φρουρού Χαράλαμπου Αμανατίδη.

 

Βέροια - Σχολή αστυνομίας - Τελετή ονοματοδοσίας οδού Χ. Αμανατίδη 9/3/2018

Πηγή:  verianet.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis