Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:19 | 15/09/2020

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Τρίτης στη Σάμο, εξωτερικά του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης προσφύγων και μεταναστών. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η πυρκαγιά καίει ξερά χόρτα, ενώ η πρώτη εκτίμηση της κατάστασης είναι καθησυχαστική. Στο σημείο επιχειρούν έξι οχήματα και 12 πυροσβέστες.

Σύμφωνα με το samos24.gr το οποίο έχει και δημοσιεύσει βίντεο στο λογαριασμό του στο Facebook, αυτή την ώρα υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής στο σημείο. Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την πυρκαγιά.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα, συναγερμός σήμανε στο ΚΥΤ Σάμου καθώς εντοπίστηκαν δύο κρούσματα του νέου κορονοϊού, με αποτέλεσμα να τεθεί σε υγειονομικό αποκλεισμό για δύο εβδομάδες. Με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ξεκίνησε η ιχνηλάτηση των επαφών τους με σκοπό την απομόνωσή τους, ενώ διενεργούνται εκτεταμένοι έλεγχοι στους διαμένοντες στο ΚΥΤ, το οποίο με απόφαση του ΕΟΔΥ τέθηκε σε πλήρη υγειονομικό αποκλεισμό μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου.

Αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται από σήμερα το πρωί έξω από το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης, έχοντας αποκλείσει την είσοδο του κέντρου.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis