Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:00 | 25/09/2015

Στην Ευελπίδων, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης έφτασε για να απολογηθεί ο Γιώργος Πετρακάκος. Μαζί του τέσσερις ακόμη κατηγορούμενοι, αλλά και αλληλέγγυοι που φώναζαν συνθήματα.

 

Η αστυνομική παρουσία ήταν ισχυρότατη, ενώ στο σημείο βρέθηκαν και κάποιοι αλληλέγγυοι των κατηγορουμένων, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα εναντίον των δημοσιογράφων.

Οι κατηγορούμενοι πέρασαν το κατώφλι της Ευελπίδων για να απολογηθούν, με την εξέλιξη της υπόθεσης να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ανθρώπων της ΕΛ.ΑΣ.
 

Σχετίζεται ο Πετρακάκος με την δολοφονία στις φυλακές Δομοκού;

Δύο όπλα και ένα εξοχικό σπίτι σήμαναν συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ.
Ο Γιώργος Πετρακάκος είχε στην κατοχή του όπλα σαν και αυτά που χρησιμοποιήθηκαν στη μαφιόζικη εκτέλεση του Σεραφείμ Γκαλιμάνη, του αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού.

Οι δράστες της εν ψυχρώ εκτέλεσης του Σεραφείμ Γκαλιμάνη είχαν χρησιμοποιήσει ένα Γκλοκ και ένα Καλάσνικοφ.
Δυο τύποι όπλων που βρέθηκαν και στην κατοχή του Γιώργου Πετρακάκου μετά τη χθεσινή σύλληψή του.Αυτά τα όπλα θα είναι και τα πρώτα που θα ελεγχθούν στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.
Οι αστυνομικοί μάλιστα εντόπισαν και ένα εξοχικό σπίτι στο Μώλο της Φθιώτιδας, περιοχή όπου θα μπορούσαν να έχουν βρει καταφύγιο οι δράστες του φονικού στη Στυλίδα.Στην αγροικία βρέθηκαν δυο αυτοκίνητα, το ένα τύπου τζιπ, τα οποία θα μπουν και αυτά στο μικροσκόπιο.
Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου - Θεοδόσης Πάνου - Μίλτος Σακελλάρης

newsit.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis