Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:28 | 19/01/2016
Το περίστροφο Smith & Wesson 460 Magnum, είναι ένα εντυπωσιακό και απίστευτο όπλο χειρός! Το αγοράζουν πολλοί συλλέκτες αλλά και κυνηγοί ελαφιών! 
 
 
Επειδή δεν πρόκειται ποτέ να το δούμε στη χώρα μας … ας αρκεστούμε στο βίντεο όπου βλέπουμε βολές το ένα χέρι σε μπουκάλια 2,5 λίτρων. Το μοντέλο Smith&Wesson 460 έχει την υψηλότερη ταχύτητα εξόδου από  κάθε περίστροφο παραγωγής στη γη. Τα προϊόντα από το Performance Center, είναι η απόλυτη έκφραση της δεξιοτεχνίας του παλιού κόσμου που αναμειγνύεται με τη σύγχρονη τεχνολογία.
 
Tο φυσίγγιο .460 S&W Magnum κατασκευάστηκε το 2005, και ήταν το δεύτερο φυσίγγιο που προσφέρθηκε για τα extra large περίστροφα S&W με μεγάλου μήκος πλαίσιο και κάννη. Όπως και το .454 cassul, αυτό, είναι ακόμα πιό επιμηκυνμένο και ενισχυμένο από το αυθεντικό .45 φυσίγγιο και είναι κεντρικής πυροδότησης. Μπορεί να στείλει μιά συμβατική σφαίρα από κάννη περιστρόφου με μήκος 7 ½ ίντσες, με ταχύτητα περισσότερη από δύο φορές την ταχύτητα του ήχου, και παρέχει μέγιστο δραστικό βεληνεκές περισσότερο από 250 γυάρδες για κυνήγι ελαφιού, αναπτύσσοντας σχεδόν έναν και μισό τόνο ενέργεια στα «βαρύτερα» φυσίγγια που πωλούνται στο εμπόριο. Είναι η ταχύτερη και η πιο πλατιά σε μέγεθος σφαίρα που έχει κατασκευαστεί για περίστροφο, και μεταφέρει περισσότερη ενέργεια στις 300 γυάρδες απ' όση μεταφέρει ένα .44 magnum φυσίγγιο στο στόμιο της κάννης! Επιπροσθέτως, χαρακτηριστικά του .460 S&W Magnum, είναι το βάρος και η πολύ καλή «διαχείρηση» της ανάκρουσης, η οποία είναι αισθητά λίγο περισσότερο από ένα ελαφρύ περίστροφο .44 magnum, όπως είναι το πρότυπο S&W μοντέλο 29. Επί του παρόντος, μόνο η S&W και η Magnum Research, προσφέρουν .460 περίστροφα.
 
Το περίστροφο SMITH & WESSON 460 πρωτοπαρουσιάστηκε στην μεγαλύτερη έκθεση φορητού οπλισμού που γίνεται στην Αμερική και δεν είναι άλλο από το γνωστό σε όλους SHOT SHOW το 2005. Είναι ένα περίστροφο με φοβερή δημοτικότητα το οποίο έχει κάνει μεγάλη αίσθηση στους φίλους των όπλων οι οποίοι στις χώρες που επιτρέπεται η κατοχή του το προμηθεύονται και το χρησιμοποιούν για κυνηγετική χρήση (κυνήγι ελαφιών)! Το 460 είναι πιο ελεγχόμενο στις βολές από το «τεράστιο» 500SW.
 
Η SMITH&WESSON έχει αναπτύξει το φυσίγγιο 460 SW σε συνεργασία με την εταιρεία Cor-Bon, η οποία έχει εισέλθει πριν από λίγα χρόνια  στην αγορά με τα πυρομαχικά, και είναι η μόνη εταιρεία που κατασκευάζει το φυσίγγιο 460SW. Το φυσίγγιο 460SW έχει την ίδια διάμετρο με το 45COLT και το 454 CASULL. Ο κύλινδρος του περιστρόφου πρέπει να καθαρίζεται πολύ τακτικά, όταν κάποιος εξασκείται στην σκοποβολή ή στο κυνήγι με αυτό το περίστροφο εξαιτίας των πολλών αερίων που αναπτύσσει αυτό το μεγάλο φυσίγγιο.
 
http://www.guns-gr.com/
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis