Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:29 | 06/07/2016

Σοβαρή καταγγελία, ότι ιδιοκτήτες σκυλιών τα προέτρεψαν να του επιτεθούν, κατέθεσε το πρωί στην τηλεόραση του Star, ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Δημήτρης Καβαδέλλας.

Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων τραυματίστηκε από την επίθεση των ζώων, ενώ τόνισε ότι «οι μπράβοι έχουν αριστερό πρόσημο».

«Μερικά βράδια στην παραλιακή τοποθετούνται ηχεία με πολύ δυνατή μουσική αργά τη νύχτα». Όταν κάλεσα την αστυνομία για να παρέμβει, αυτή δεν αντέδρασε, ενώ όταν ξαναπήρα τηλέφωνο μου απάντησαν με αυθάδεια» και όταν αποφάσισε να πάει ο ίδιος στο σημείο, άτομα που βρισκόταν εκεί, έδωσαν εντολή σε σκυλιά τους να του επιτεθούν.

«Τράβηξα με το κινητό μου τηλέφωνο μία φωτογραφία. Εκεί καθόταν ένας κύριος περίπου 35 ετών και άλλα 2-3 άτομα, με 2-3 σκυλιά μπροστά στα πόδια τους. Ο μπράβος μου είπε ''τι φωτογραφίζεις, σήκω και φύγε μην έχεις κανένα πρόβλημα''. Ενας άλλος με αναγνώρισε λέγοντας ''είσαι ο λαγός του Τσίπρα'' επειδή θα ψηφίσω την απλή αναλογική. Και μετά είπε στον σκύλο του ''πάρ' τον τον λαγό''. Ξερίζωσα ένα φυτό για να αμυνθώ από τα σκυλιά. Μου έσκισαν το παντελόνι, με δάγκωσε στο πόδι, είχα κάτι εκδορές», είπε ο βουλευτής, που πρόσθεσε ότι από την επίθεση έπαθε και κάταγμα στον καρπό.

Διαβάστε περισσότεαρ στο newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis