Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:44 | 05/05/2021

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές, έπειτα από καταγγελίες τριών γυναικών, κάποιες από τις οποίες είναι ανήλικες, ότι δέχθηκαν επίθεση από άγνωστο άνδρα, ο οποίος στήνει καρτέρι στις περιοχές Βάρης – Βούλας- Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Mega, ο "δράκος με το τζόκεϊ" πλησίασε τις γυναίκες προκειμένου να ζητήσει βοήθεια, με το πρόσχημα ότι θέλει να πάει στο Ελληνικό. Ωστόσο, όταν εκείνες ανυποψίαστες σταμάτησαν προκειμένου να του δώσουν οδηγίες για την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσει, όρμησε πάνω τους για να τις ακινητοποιήσει.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ένα από τα τρία υποψήφια θύματα κατάφερε και κατέγραψε στο κινητό της τηλέφωνο τη φιγούρα του συγκεκριμένου ατόμου. Και τα τρία περιστατικά έχουν γίνει την ίδια ημέρα, την Μεγάλη Τρίτη, σε συγκεκριμένο δρόμο σε περιοχή των νοτίων προαστίων.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των θυμάτων, ο δράστης είναι μελαχρινός, μετρίου αναστήματος και αλλοδαπός. Οι αστυνομικοί έχουν στη διάθεσή της το υλικό που κατέγραψε η μία από τις τρεις γυναίκες και με "οδηγό" τις καταθέσεις των θυμάτων "χτενίζουν" την περιοχή και στήνουν μπλόκα για να καταφέρουν να εντοπίσουν τον δράστη. Πάντως, οι πληροφορίες του σταθμού αναφέρουν ότι έπειτα από τα τρία αυτά περιστατικά δεν φαίνεται να έχει εμφανιστεί ξανά στη συγκεκριμένη περιοχή.

Πηγή:  enikos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis