Βούλγαροι έκρυβαν πέντε κιλά χασίς σε σκάφος στην Καβάλα - Αστυνομικός ο "αγοραστής"

ΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ - ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ 2 ΑΤΟΜΑ
Βούλγαροι έκρυβαν πέντε κιλά χασίς σε σκάφος στην Καβάλα - Αστυνομικός ο "αγοραστής"

Από την Ξάνθη έστησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας την παγίδα για να εξαρθρώσουν τη σπείρα των Βουλγάρων που διακινούσαν μεγάλες ποσότητες χασίς στη βόρεια Ελλάδα, αλλά αυτός που εμφανίστηκε ως αγοραστής έφτασε ως το λιμάνι της Καβάλας για το ραντεβού με τον διακινητή ο οποίος έκρυβε τα ναρκωτικά σε ένα σκάφος!

Ο 43χρονος αλλοδαπός δεν υποψιάστηκε ότι ο υποψήφιος αγοραστής ήταν αστυνομικός και τον υποδέχθηκε... μετά βαΐων και κλάδων στο σκάφος! Μόλις έβγαλε τις 21 συσκευασίες με την ακατέργαστη κάνναβη βάρους πέντε κιλών και 110,1 γραμμαρίων που είχαν συμφωνήσει να αγοράσει, επενέβησαν οι συνάδελφοι του «πελάτη» και του πέρασαν χειροπέδες.

Στη συνέχεια, αστυνομικοί και λιμενικοί μαζί με εκπαιδευμένο σκύλο ανιχνευτή ερεύνησαν το σπίτι όπου κατοικεί ο επίσης Βούλγαρος ιδιοκτήτης του σκάφους μαζί με έναν 48χρονο ομοεθνή του και ανακάλυψαν άλλες τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 125,9 γραμμαρίων. Ωστόσο, οι δυο αλλοδαποί δεν βρίσκονταν εκεί και και αναζητούνται, ενώ ο 43χρονος συμπατριώτης τους οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών και το σκάφος  κατασχέθηκε.

 

protothema.gr