Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:47 | 05/03/2018

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καβάλας πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου στη δημοτική βιβλιοθήκη την καθιερωμένη εκδήλωση για τη βράβευση αριστούχων μαθητών γυμνασίων και λυκείων και των εισαχθέντων φοιτητών σε ΤΕΙ και ΑΕΙ, παιδιά προερχόμενα από τις οικογένειες των αστυνομικών. Όπως είπε ο πρόεδρος της ένωσης Νίκος Ίμβρος, η συγκεκριμένη εκδήλωση που οργανώνεται μια φορά κάθε χρόνο είναι η σημαντικότερη του φορέα. Έδωσε συγχαρητήρια πρωτίστως στους γονείς που τα καταφέρνουν και σε επαγγελματικό και σε οικογενειακό επίπεδο κι ακόλουθα συνεχάρη τα παιδιά τα οποία και προέτρεψε να συνεχίσουν στην οδό της αριστείας.

[custom:google-ads]

Δύο ήταν τα σημεία που συζητήθηκαν πολύ στην εκδήλωση. Η αριστεία, η επιβράβευση, η διάκριση σε σχέση με όσα άλλαξαν ειδικά στα δημοτικά σχολεία όπου ο σημαιοφόρος προκύπτει κατόπιν κληρώσεως, αλλά και η επικινδυνότητα του αστυνομικού επαγγέλματος που επιτέλους θα πρέπει να αναγνωρισθεί.

Η εκδήλωση άρχισε με ένα διαφορετικό τρόπο. Προβλήθηκε βίντεο από περιστατικό που συνέβη στην Αθήνα όπου έχασαν τη ζωή τους αστυνομικοί. Απόδειξη της επικινδυνότητας του επαγγέλματος. «Να είσθε υπερήφανοι που οι γονείς σας είναι αστυνομικοί. Τους αποκαλούν ακόμη και μπάτσους αλλά να μη στεναχωριέστε γι’ αυτό», είπε ο Νίκος Ίμβρος προς τα παιδιά. Ο χαρακτηρισμός «μπάτσος» είναι απαξιωτικός, απάντησε λίγη ώρα αργότερα ο βουλευτής Νίκος Παναγιωτόπουλος. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε επίσης ο βουλευτής Τάκης Εμμανουηλίδης, ο αντιπρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ Δημήτρης Καζανίδης, ο πρόεδρος των απόστρατων αστυνομικών Ηλίας Κιοσσές και η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Καβάλας και πρώην αστυνομικός Φωτεινή Κόγια. Η αστυνομική διεύθυνση εκπροσωπήθηκε από τον υπασπιστή Θανάση Κοψίδα.

Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν 28 μαθητές, παιδιά οικογενειών αστυνομικών. Μάλιστα ο αριθμός ήταν ο μεγαλύτερος των τελευταίων ετών. Γι’ αυτό άλλωστε και η εκδήλωση δεν πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του κτηρίου της αστυνομικής διεύθυνσης Καβάλας αλλά παραχωρήθηκε η αίθουσα της δημοτικής βιβλιοθήκης. Με την ευκαιρία ο Πέτρος Ίμβρος ευχαρίστησε τη δήμαρχο για την παραχώρηση της αίθουσας.  Τα παιδιά που βραβεύτηκαν είναι:

 ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ – ΛΥΚΕΙΩΝ

ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΑΦΕΝΤΟΥΛΗ ΘΕΟΔΩΡΑ

ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ

ΓΑΛΑΝΑΚΗ ΔΑΝΑΗ

ΚΑΣΤΕΛΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

ΚΑΤΣΙΛΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΚΕΡΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΚΕΡΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΔΟΚΙΑ-ΜΑΡΙΑ

ΜΕΛΙΣΣΑΚΗ ΡΑΦΑΗΛΙΑ-ΑΓΓΕΛΑ

ΜΟΥΡΑΤΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΜΠΟΥΡΑΖΑΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΑΛΗΝΗ

ΤΖΟΥΜΑΛΗ ΚΛΕΑΝΘΙΑ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΦΟΥΤΣΙΤΣΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΧΟΝΔΡΟΚΩΣΤΑ ΕΙΡΗΝΗ-ΤΖΙΒΑΕΡΩ

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΕ Α.Ε.Ι. – Τ.Ε.Ι. 

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ-ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΜΑΛΑΜΑΣ

ΓΑΛΑΝΑΚΗΣ ΑΒΡΑΑΜ-ΜΑΡΙΟΣ

ΓΕΡΑΚΙΝΗ ΙΩΑΝΝΑ-ΣΜΑΡΩ

proininews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis