Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:59 | 14/12/2019

Το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος βραβεύτηκε την  Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019, από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ) σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής. Το βραβείο εκ μέρους του Πυροσβεστικού Σώματος παρέλαβε ο Υπαρχηγός Επιχειρήσεων Αντιστράτηγος ΠΣ Στέφανος Κολοκούρης.

Το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος με το έμψυχο δυναμικό που το απαρτίζει, τιμήθηκε για το σύνολο της προσφοράς του στην ασφάλεια και προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών και του κράτους, καθώς και του δασικού πλούτου και φυσικού περιβάλλοντος της χώρας από τους κινδύνους των πυρκαγιών, θεομηνιών και άλλων καταστροφών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε ολιγόλεπτο οπτικοακουστικό υλικό με φωτογραφικά στιγμιότυπα από πυροσβεστικές επιχειρήσεις.

Ο Υπαρχηγός Επιχειρήσεων Αντιστράτηγος ΠΣ Στέφανος Κολοκούρης, στην ομιλία του δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους διοργανωτές της εκδήλωσης και τόνισε μεταξύ άλλων: «[…] Αυτό το βραβείο ανήκει όχι μόνο σε εμάς που είμαστε εδώ σήμερα, αλλά στο σύνολο των ανδρών και γυναικών του Πυροσβεστικού Σώματος που εργάζονται σκληρά, δίνουν τη μάχη τους καθημερινά με την πύρινη λαίλαπα και με μεθοδικότητα πετυχαίνουν αυτό που η Πολιτεία τούς όρισε να εκτελούν, τίποτα λιγότερο από το καθήκον τους, με αυταπάρνηση, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου, για να είναι οι πολίτες αυτής της χώρας ασφαλείς και ο δασικός μας πλούτος προστατευμένος […]».

 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis