Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:59 | 29/08/2016

Στελέχη του Λιμενικού Σώματος-Ελληνική Ακτοφυλακή (ΛΣ-ΕΛΑΚΤ), μεταξύ και άλλων εκπροσώπων φορέων που συμμετείχαν στην επιχείρηση κατασβέσεως της πυρκαγιάς στη Βόρειο Εύβοια από την 30η Ιουλίου μέχρι και την 2η Αυγούστου. Βραβεύτηκαν από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ.Προκόπη Παυλόπουλο, στο πλαίσιο της επισκέψεώς του στην περιοχή της Λίμνης Ευβοίας, η οποία επλήγη από τις πρόσφατες τρομερές πυρκαγιές.

Πιο συγκεκριμένα, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από το Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, βραβεύτηκε προσωπικό του Λιμεναρχείου Αιδηψού καθώς και οι κυβερνήτες και μέλη των πληρωμάτων πέντε πλωτών περιπολικών σκαφών του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ, με τα βραβεία να απονέμονται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ για τα στελέχη του Λιμενικού το βραβείο παρελήφθη από το Λιμενάρχη του Λιμεναρχείου Αιδηψού Πλωτάρχη ΛΣ Σωτήριο Δανίκα.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο Υπουργός Αγροτικής Αναπτύξεως Ευάγγελος Αποστόλου, ο Μητροπολίτης Χαλκίδος κ.κ. Χρυσόστομος, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίας Τάξεως Δημήτριος Αναγνωστάκης, οι Βουλευτές Γιώργος Ακριώτης (ΣΥΡΙΖΑ), Σίμος Κεδίκογλου (ΝΔ), ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης , ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας Φάνης Σπανός, ο Δήμαρχος Μαντουδίου - Λίμνης - Αγ. Άννας Χρήστος Καλυβιώτης, ο Διοικητής της 4ης Περιφερειακής Διοικήσεως ΛΣ–ΕΛΑΚΤ Αρχιπλοίαρχος ΛΣ Κώστας Δεμερτζής, καθώς και εκπρόσωποι τοπικών φορέων.

Διαβάστε περισσότερα στο parapolitika.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis