Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:44 | 27/02/2019

Η Σοφία Ράλλη ήταν η σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιόνγκτσανγκ.

Η πρωταθλήτρια (Αλπικού Σκι) του ΕΟΣ Νάουσας Σοφία Ράλλη ,που υπηρετεί στο Λιμενικό Σταθμό Ευδήλου Ικαρίας ,ήταν μία από τις αθλήτριες των ομάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας που βραβεύτηκαν για τις επιδόσεις και διακρίσεις τους μέσα στο 2018, στην τελετή που έγινε το βράδυ της Δευτέρας στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών.

[custom:google-ads]

Στην τελετή, που διοργανώθηκε από το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ), παρέστησαν: ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, ο αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, ο αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης, ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Σταμάτιος Ράπτης, αντιπροσωπείες στελεχών ΕΔ-ΣΑ και πολλοί βετεράνοι αθλητές.

Για τη συμμετοχή της στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες στο “PyeongChang 2018”, στους οποίους η Σοφία Ράλλη, ήταν σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδας, στην τελετή έναρξης, είχε αναφερθεί σε συνέντευξη της στο Samos24,

Η Σοφία  Ράλλη δήλωσε: «Ήταν μεγάλη υπερηφάνεια για μένα να συμμετάσχω για 3η συνεχόμενη φορά στους 23ους  Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, πόσο μάλλον σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση στη Νότιο Κορέα μπαίνοντας ως είθισται η Ελληνική εκπροσώπηση πρώτη στο στάδιο ανοίγοντας την αυλαία αυτής της τεράστιας γιορτής του αθλητισμού και με ιδιαίτερη τιμή να κρατάω την ελληνική μας σημαία.

Πέραν του ότι η διοργάνωση ήταν φαντασμαγορική όπως αρμόζει σε τέτοιου είδους παγκόσμιες διοργανώσεις Ολυμπιακών Αγώνων, η συγκεκριμένη ήταν μια ‘παγωμένη’ διοργάνωση, όπως έχω αναφερθεί σε δημοσίευμα μου, λόγο των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν ιδιαίτερα στα αγωνίσματα του Αλπικού σκι όπου συμμετείχα (τεχνική/γιγαντιαία τεχνική κατάβαση).Με αποτέλεσμα να υπάρξουν επαναλαμβανόμενες αναβολές 2 και 3 ημερών  μέχρι την οριστική πραγματοποίηση τους όπου η ταλαιπωρία ήταν αναμενόμενη για όλους τους αθλητές».

H Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν ξέχασε να ευχαριστήσει όλους τους Έλληνες για την στήριξη και την αγάπη που της δείχνουν στη δύσκολη προσπάθεια της , ενώ αναφέρθηκε ειδικά στους κατοίκους της Σάμου και της Ικαρίας .

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους Έλληνες που με στήριξαν  καθώς επίσης να σταθώ στο νησιωτικό πολιτισμό μας και συγκεκριμένα στο ανατολικό Αιγαίο, την Σάμο και την Ικαρία όπου υπηρετώ στο Σταθμό του Ευδήλου όπου άνθρωποι χωρίς να γνωρίζουν από ιδιαίτερα χιόνι και αλπικό σκι με αγκάλιασαν και ήταν κοντά στην προσπάθεια μου.

Τέλος να ευχηθώ στα ακριτικά νησιά, σε όλα τα νησιά μας και σε όλους τους συναδέλφους που υπηρετούν μακριά από τις οικογένειες τους, τα αστικά κέντρα και φυλάττουν θερμοπύλες».

Η Σοφία Ράλλη γεννήθηκε στη Νάουσα και είναι η πιο έμπειρη αθλήτρια της Εθνικής ομάδας. Συμμετείχε για τρίτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά το 2010 στο Βανκούβερ και το 2014 στο Σότσι. Είναι αθλήτρια του ΕΟΣ Νάουσας και ξεκίνησε το σκι στα 8 της χρόνια. Έχει αποφοιτήσει από τα ΤΕΦΑΑ.

Η Σοφία είναι πανέμορφη, δραστήρια και δεν το βάζει εύκολα κάτω .Το μέλλον σίγουρα της ανήκει !

Σοφία σε ευχαριστούμε !!

samos24.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis