Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:34 | 20/02/2020

Το Σάββατο 8/2 κατά τη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθλητικού Σκοπευτικου Ομίλου Νέας Ιωνίας, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. τον βράβευσε για την πολύτιμη βοήθεια του στην παροχή επικουρικής εκπαίδευσης στον ασφαλή χειρισμό των όπλων στους νέους Ειδικούς Φρουρούς, που πρόσφατα εντάχθηκαν στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Β/Α Αττικής.

Από την πρώτη στιγμή το Σωματείο στην προσπάθεια του να βοηθήσει στην γρήγορη ενσωμάτωση των νέων Ε.Φ. στο δυναμικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ήρθε σε επαφή με τον Αθλητικό Σκοπευτικο Όμιλο Νέας Ιωνίας ο οποίος προσφέρθηκε αφιλοκερδώς να παρέχει τις εγκαταστάσεις του, τον εξοπλισμό του και το team των εκπαιδευτών του στην διάθεση της ΔΙ.ΑΣ. Β/Α Αττικής.

Για δύο μήνες σε καθημερινή βάση είχαν την ευκαιρία οι νέοι Ε.Φ. να παρακολουθήσουν επιπρόσθετα θεωρητικά σεμινάρια περί ασφαλούς χειρισμού των οπλων και παροχή επικουρικής σκοπευτικής εκπαίδευσης, καθώς και πρακτική εφαρμογή αυτών σε εξομοιωτές, με χρήση laser.

Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. από κοινού με την διοίκηση της ΔΙ.ΑΣ. Β/Α Αττικής συγχαίρει τον Α.Σ.Ο.Ν.Ι. γιατί έδειξε στην πράξη πως η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. που έχει αγαπηθεί τόσο πολύ από τον κόσμο, πλέον είναι αναπόσπαστο κομμάτι των τοπικών κοινωνιών, και στη μάχη ενάντια στην εγκληματικότητα για να έχουμε ασφαλείς γειτονιές στην Αττική, μπορεί και η ιδιωτική πρωτοβουλία να βάζει το "λιθαράκι" της, για να προασπίσουμε με το καλύτερο δυνατό τρόπο εμείς οι αστυνομικοί, το κοινωνικό αγαθό της ασφάλειας .

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis