Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:00 | 26/02/2019

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας και το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ένοπλων Δυνάμεων για την βράβευση αυτή, καθώς και για την δυνατότητα που μας δίνουν τα τελευταία χρόνια να συμμετέχουμε στα Παγκόσμια Στρατιωτικά Πρωταθληματα. 

Η Ελληνική Αστυνομία, μέσω της Υπηρεσίας Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΥΦΑΑ), μας προσφέρει τη δυνατότητα να εκπροσωπούμε την Ελλάδα κερδίζοντας πολλές διακρίσεις. Από αυτήν την υπηρεσία βγήκαν Ολυμπιονίκες, Παγκόσμιοι πρωταθλητές, Πρωταθλητές Ευρώπης, Μεσογειονίκες, Βαλκανιονίκες , Πανελληνιονίκες οι οποίοι αποτέλεσαν και συνεχίζουν να αποτελούν πρότυπα, όχι μόνο για τους αστυνομικούς, αλλά για όλους μας.

[custom:google-ads]

Η παρουσία των αθλητών αυτών μπορεί να καταστεί το σημείο εκκίνησης για την περαιτέρω βελτίωση της εικόνας της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η ΥΦΑΑ αποτελεί το σημαντικότερο θεσμό προαγωγής του αθλητικού ιδεώδους στο πλαίσιο της Ελληνικής Αστυνομίας. Το αθλητικό ιδεώδες που προωθεί το απαραίτητο πρότυπο φυσικής αγωγής υψηλού επιπέδου σε κάθε μέλος της ΕΛΑΣ. Κυρίως όμως, το αθλητικό ιδεώδες που διδάσκει πειθαρχία και υψηλό φρόνημα. Η λειτουργία της ΥΦΑΑ συμβάλλει ουσιαστικά στην απόκτηση των σωματικών, πνευματικών και ψυχικών αρετών για τις οποίες πρέπει να διακρίνεται ένας αστυνομικός.

Η κατάκτηση και των δυο, φυσικής κατάστασης και αξιών, αναδεικνύει μια άλλη πλευρά της Αστυνομίας καθιστώντας τους αστυνομικούς άξια πρότυπα για ανθρώπους-κυρίως νέους και παιδιά- εντός και εκτός του αστυνομικού σώματος.

Γιάννης Καργιωτάκης 

Παγκόσμιος πρωταθλητής CISM της ΥΦΑΑ

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis