Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:07 | 13/10/2018

Συνελήφθη, χθες (12.10.2018) το βράδυ, 40χρονη ημεδαπή κατηγορούμενη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, χθες (12.10.2018) το βράδυ από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, εντοπίστηκε η 40χρονη και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Ηράκλειο και συνελήφθη.

[custom:google-ads]

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε μια αυτοσχέδια συσκευασία η οποία περιείχε 117,6 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή βράχου, το χρηματικό ποσό των 130 ευρώ ως προερχόμενο από την διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και κινητό τηλέφωνο.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής προανάκρισης, προέκυψε ότι η 40χρονη λειτουργούσε κατ΄εντολή 62χρονου ημεδαπού, ο οποίος είναι έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ η συλληφθείσα με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

http://www.astynomia.gr/images/stories//2018/photos2018b/13102018krhthnark.jpg

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis