Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:48 | 17/12/2017

Στο μικροσκόπιο της έρευνας της Ασφάλειας έχουν μπει όσα διαδραματίζονταν σε ένα καφέ-μπαρ στην Κέρκυρα, όπου έκαναν έφοδο οι αστυνομικοί μετά από πληροφορίες για παράνομα τυχερά παιχνίδια οι οποίες επιβεβαιώθηκαν από την έρευνα.

Όπως διαπίστωσαν, ο 34χρονος προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος είχε θέσει σε λειτουργία δύο ηλεκτρονικά μηχανήματα για την διενέργεια του παράνομου τυχερού παιχνιδιού «τρίλιζα», στο οποίο συμμετείχε ένας 42χρονος Αλβανός πελάτης με αποτέλεσμα να συλληφθούν και οι δυο, μαζί με τον 42χρονο Έλληνα ιδιοκτήτη του καφέ μπαρ.

[custom:google-ads]

Εκείνα που σήμαναν συναγερμό, όμως, ήταν ένα πιστόλι κρότου των 9mm με μία σφαίρα στον γεμιστήρα που βρέθηκε στους χώρους του καταστήματος, αλλά και ένας εκκενωτής ηλεκτρικού ρεύματος tazer που εξετάζεται για ποιο λόγο τα είχε ο επιχειρηματίας. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας με κατηγορίες κατά περίπτωση για παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, ενώ τα παράνομα όπλα κατασχέθηκαν όπως και οι δυο ηλεκτρονικές μηχανές και 134 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis