Βρέθηκε μαχαίρι στο μαγαζί της Ομόνοιας - Τη Δευτέρα η ιατροδικαστική έκθεση

ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΑΝ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΤΟΥ 33ΧΡΟΝΟΥ
Βρέθηκε μαχαίρι στο μαγαζί της Ομόνοιας - Τη Δευτέρα η ιατροδικαστική έκθεση

Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα για την αιματηρή απόπειρα ληστείας σε κοσμηματοπωλείο στην οδό Γλάδστωνος, στην Ομόνοια, την Παρασκευή, που είχε τραγική κατάληξη τον θάνατο του 33χρονου δράστη Ζακ Κωστόπουλου.

Πολύ σημαντική είναι η αυριανή ημέρα, καθώς τη Δευτέρα, αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση, που θα δώσει πολλές απαντήσεις για τις συνθήκες, υπό τις οποίες ο Ζακ Κωστόπουλος έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Παρασκευής στο κέντρο της Αθήνας.

Ωστόσο, σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, στο σημείο του κοσμηματοπωλείου της οδού Γλάδστωνος βρέθηκε ένα μαχαίρι. Αυτό θα εξεταστεί από τους ειδικούς των αρχών, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν φέρει αποτυπώματα του 33χρονου και αν το είχε στα χέρια του απειλώντας όσους βρέθηκαν έξω από το μαγαζί.

Οι άνδρες της ΕΛΑΣ παράλληλα συνεχίζουν τις έρευνες, βάσει του σοκαριστικού βίντεο, που δείχνει καρέ-καρέ όσα συνέβησαν το μεσημέρι της Παρασκευής, ενώ παράλληλα αναζητούν τον δεύτερο άνδρα που, μαζί με τον κοσμηματοπώλη, επιτέθηκε και κλώτσησε τον Ζακ Κωστόπουλο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Οι αστυνομικοί ερευνούν εάν πρόκειται για ιδιοκτήτη καταστήματος, τακτικό θαμώνα ή κάτοικο της περιοχής. Απαντήσεις και για αυτό το ερώτημα αναμένονται τη Δευτέρα, καθώς αξιωματικοί της ΕΛΑΣ θεωρούν ότι θα έχουν φτάσει στα ίχνη του.
 

Πηγή: iefimerida.gr