Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:27 | 15/10/2017

Μια 53χρονη που ξεκίνησε από την Αλβανία μαζί με έναν 62χρονο να κάνει καγιάκ έχασε την ζωή της. Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν ανοικτά του λιμένα Πόρτο Παλέρμο Αλβανίας, οι δύο χειριστές παρασύρθηκαν από τα ισχυρά ρευματα και εντοπίστηκαν εχτες από περιπολικά σκάφη του Λιμενικού Σώματος  κοντά στην Κέρκυρα. 

Η 53χρονη γυναίκα βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της ν. Ερεικούσας και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Στην ίδια θαλάσσια περιοχή βρέθηκε και ο 62χρονος αλλοδαπός ο οποίος είναι καλά στην υγεία του και για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε και αυτός στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας. 

[custom:google-ads]

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την ανευρεση των δύο αγνοούμενων στήθηκε μεγάλη επιχείρηση ύστερα από σχετικό αίτημα της Αλβανικής κυβέρνησης. Όπως ανακοινώθηκε από το Λιμενικό Σώμα  στις έρευνες συμμετείχαν τρία περιπολικά σκάφη του Λιμενικού, ένα ναυαγοσωστικό σκάφος του Λιμενικού καθώς και παραπλέοντα στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή βόρεια της ν. Κέρκυρας, συμπεριλαμβανομένων και των αλβανικών χωρικών υδάτων, ενώ απογειώθηκαν ελικόπτερο του Πολεμικού ναυτικού και αεροσκάφος του Λιμενικού.  

Οι χειριστές καγιάκ, είχαν ξεκινήσει πρωινές ώρες χθες από το λιμένα Πόρτο Παλέρμο Αλβανίας με προορισμό το Μπορσκ Αλβανίας.

protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis