Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:14 | 23/04/2019

Σε τραγωδία φαίνεται να εξελίσσεται η υπόθεση με τον αγνοούμενο 83χρονο Γιώργο Τριανταφύλλου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την Κυριακή 7 Απριλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, σήμερα λίγο μετά τις 4 το απόγευμα βρέθηκε το αυτοκίνητο του 83χρονου σ’ ένα χωράφι στην Βιομηχανική Περιοχή του Ηρακλείου.

Αστυνομικοί αλλά και συγγενείς του άτυχου άνδρα έσπευσαν στο σημείο και αντίκρισαν μέσα στο αυτοκίνητο ένα πτώμα ενός άνδρα το οποίο εικάζεται ότι ανήκει στον 83χρονο.

[custom:google-ads]

giorgos-triantafyllou

Το πτώμα βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη και αναμένεται να γίνουν εξετάσεις dna για να εξακριβωθεί αν όντως ανήκει στον Γιώργο Τριανταφύλλου.

Το χρονικό της… εξαφάνισης

Ήταν Κυριακή 7 Απριλίου όταν ο 83χρονος Γιώργος Τριανταφύλλου έφυγε από την περιοχή της Παντάνασσας με το αυτοκίνητό του.

Έκτοτε χάθηκα τα… ίχνη του με τους συγγενείς να ειδοποιούν τις αρχές και να έχουν ξεκινήσει μία μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού.

lost-triantafyllou

Αστυνομικοί, Σαμαρείτες, εθελοντές και συγγενείς έψαχναν σε όλη τη περιοχή  για να βρουν τόσο τον ίδιο όσο και το όχημα, που είναι μάρκας Honda Civic, χρώματος ανθρακί και φέρει τον αριθμό κυκλοφορίας ΗΚΚ4615.

cretapost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis