Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:47 | 01/05/2019

Αίσιο τέλος είχε περιπέτεια του 2χρονου Σααμπάν Χαγιάνι, ο οποίος είχε εξαφανιστεί την Τρίτη από την Ομόνοια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού:

[custom:google-ads]

"Την 1/5/2019 βρέθηκε ο Σααμπάν Χαγιάνι, 2 ετών, ο οποίος είχε εξαφανιστεί στις 30/4/2019 από την περιοχή της Ομόνοιας. Ο Σααμπάν είναι καλά στην υγεία του και πλέον ασφαλής με τους δικούς του ανθρώπους που τον αναζητούσαν.

Σήμερα, τις πρωινές ώρες, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μέσω της «Ευρωπαϊκής Γραμμής για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» έλαβε κλήση από πολίτη, ο οποίος ανέφερε ότι είδε τον μικρό Σααμπάν να περιφέρεται εχθές το βράδυ στην περιοχή της Ομόνοιας και τον περιέθαλψε. Σήμερα το πρωί, ο ίδιος πολίτης, ενημερώθηκε μέσω του Εθνικού Συντονιστικού Προγράμματος έγκαιρης και έγκυρης ειδοποίησης των πολιτών σε περιστατικά εξαφάνισης/απαγωγής ανηλίκων «Amber Alert Hellas» για την εξαφάνιση του Σααμπάν και άμεσα μας κάλεσε και μας ανέφερε τι είχε συμβεί.

Για ακόμη μια φορά, το Εθνικό Συντονιστικό Πρόγραμμα έγκαιρης και έγκυρης ειδοποίησης των πολιτών σε περιστατικά εξαφάνισης/απαγωγής ανηλίκων «Amber Alert Hellas» και η κοινοποίηση των στοιχείων του παιδιού μέσω των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας και Κοινωνικής Δικτύωσης συνέβαλε στην κινητοποίηση των πολιτών και στην άμεση εύρεση του ανήλικου Σααμπάν.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θέλει να ευχαριστήσει τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο, την Εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών, κυρία Νικολού Μαρία- Ελένη, καθώς και το Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας για την άμεση ανταπόκρισή τους και συνεργασία τα οποία βοήθησαν να προσπεραστεί κάθε εμπόδιο και στο αίσιο τέλος της περιπέτειας του μικρού Σααμπάν.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στον Σααμπάν Χαγιάνι και την οικογένειά του για την παροχή ψυχολογικής στήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί".

 tempo24.news

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis