Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:09 | 07/12/2019

Σε μια εκδήλωση–γιορτή για την επιχειρηματικότητα, στην κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, παρουσία πλήθους εκπροσώπων του Πολιτικού κόσμου και της επιχειρηματικής και επιμελητηριακής κοινότητας, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών απένειμε την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019, τα ετήσια Βραβεία του.

Με το θερμότερο χειροκρότημα των 600 και πλέον παρισταμένων, υποδέχθηκαν τον Αρχιφύλακα Ιωάννη Πάπαρη με τις δύο μικρές κόρες του, τον Πρόεδρο του Σωματείου Ειδικών Φρουρών, Ντούμα Βασίλειο και τον Γενικό Γραμματέα, Ευστράτιο Μαυροειδάκο.

Παρόντες ήταν στην εκδήλωση, η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κ. Φώφη Γεννηματά , Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, Ο τομεάρχης Οικονομίας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκος Παππάς, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Παναγιώτης Πικραμμένος, ο Υπουργός Εργασίας κ. Γιάννης Βρούτσης, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάκης Βορίδης, ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Γιάννης Τσακίρης, η Υφυπουργός Παιδείας κ. Σοφία Ζαχαράκη, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Αθανάσιος Μπούρας και οι βουλευτές από τη ΝΔ: κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, κ. Σοφία Βούλτεψη, κ. Άννα Καραμανλή και από το ΚΙΝΑΛ ο κ. Κώστας Σκανδαλίδης.

Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ.  Χατζηθεοδοσίου Ιωάννης και η Διοίκηση του, αποτελούν αρωγούς του έργου της Ελληνικής Αστυνομίας, στηρίζοντάς την διαχρονικά  με σημαντικές  πράξεις - δωρεές.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

-O-                                             -O-   

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ           ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis