Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:25 | 17/02/2020

Με την παρουσία εκατοντάδων συναδέλφων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 στο Lohan Club, η εκδήλωση της Ένωσής μας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας.

H Ένωση Προσωπικού Λ.Σ. Αττικής – Πειραιά & Νήσων κατά την εκδήλωσή της τίμησε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας και τις Υπηρεσίες της Ένωσης για την προσφορά στην διάσωση ανθρωπίνων ζωών στην Ανατολική Αττική την 23η Ιουλίου του 2018 , όπως επίσης και τη Σχολή Λιμενοφυλάκων  , για την πρώτη χρονιά εισαγωγής μέσω των Πανελληνίων εξετάσεων .

O Εκπρόσωπος ΥΝΑΝΠ Πλοίαρχος Λ.Σ. κος Αλεξανδράκης Γεώργιος απένειμε την τιμητική βράβευση της Ένωσης στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας την οποία παρέλαβε ο Κεντρικός Λιμενάρχης Ραφήνας Πλοίαρχος ΛΣ  κος Κυριακουλόπουλος Δημήτριος.

Ο Γενικός Γραμματέας Κ.Ε. Κινήματος Αλλαγής κος Χριστοδουλάκης Εμμανουήλ απένειμε την τιμητική βράβευση της Ένωσης στο Π.Α.Θ. 090  ‘ΓΑΥΔΟΣ ’ την οποία παρέλαβε ο Ανθ/στής ΛΣ   Φιλιάγκος Στυλιανός.

Ο Βουλευτής Α΄Πειραιώς κος Μπουτσικάκης Χριστόφορος απένειμε την τιμητική βράβευση της Ένωσης στο Π.Α.Θ. 070 ‘ΡΩ’  την οποία παρέλαβε ο Κ/στής Λ.Σ. Σταυρινούδης Στέφανος.

Ο Αρχηγός Λ.Σ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Κλιάρης Θεόδωρος απένειμε την τιμητική βράβευση της Ένωσης στο Π.Λ.Σ. 800 την οποία παρέλαβε ο Αρχ/στής Λ.Σ. Αργυρόπουλος Θεόδωρος.

Ο Γ.Ε.Λ.Σ. Υποναύαρχος Λ.Σ. Περδικούρης Γεώργιος απένειμε την τιμητική βράβευση της Ένωσης στο Π.Λ.Σ. 335 την οποία παρέλαβε ο Ανθ/στής  Λ.Σ. Πατσάς Ευστάθιος

Ο Δ/ντής Πολιτικού Γραφείου Υπ.Ναυτιλίας κος Λυμπερίου Σπυρίδων απένειμε την τιμητική βράβευση της Ένωσης στο Π.Λ.Σ. 613 την οποία παρέλαβε ο Ανθ/ρχος Λ.Σ. Μουστάκας Γρηγόριος .

Ο Δ/ντής Κλάδου Ναυτιλίας Υποναύαρχος Λ.Σ. Μάμμης Βασίλειος απένειμε την τιμητική βράβευση της Ένωσης στο Π.Λ.Σ. 706 την οποία παρέλαβε η Ανθ/ρχος Λ.Σ. Βασιλοπούλου Χρυσούλα .

Ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πειραιώς Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. Τσελίκης Αλέξανδρος  απένειμε την τιμητική βράβευση της Ένωσης στο Π.Λ.Σ. 417  την οποία παρέλαβε ο Ανθ/ρχος Λ.Σ. Σταυρινούδης Νικόλαος.

Ο Πρόεδρος Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. Τσιάνος Παναγιώτης απένειμε την τιμητική βράβευση της Ένωσης στο Ν/Γ 510 την οποία παρέλαβε ο Αρχ/στής Λ.Σ. Λατρόβαλης  Στέφανος.

Ο Γ.Γ. Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. Ελευθεράκης Γεώργιος απένειμε την τιμητική βράβευση της Ένωσης στο Π.Λ.Σ. 750 την οποία παρέλαβε ο Σημ/ρος Λ.Σ. Ζαλοκώστας Ταξιάρχης .

Ο Διευθυντής Κλάδου Προσωπικού Λ.Σ. Υποναύαρχος Λ.Σ. Σούλος Δημήτριος απένειμε την τιμητική βράβευση της Ένωσης στο Π.Λ.Σ. 607 την οποία παρέλαβε Ανθ/στής Λ.Σ. Αλμπάνης Αθανάσιος .

Ο Κεντρικός Λιμενάρχης Λαυρίου Πλοίαρχος Λ.Σ. Κοντιζάς Τρύφων απένειμε την τιμητική βράβευση της Ένωσης στο Π.Λ.Σ. 115 την οποία παρέλαβε ο Ανθ/ρχος Λ.Σ. Βαλαμβάνος Φραγκίσκος.

Ο Υπολιμενάρχης Κεντρικού Λιμεναρχείου Λαυρίου Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Ζούμπος Χρήστος απένειμε την τιμητική βράβευση της  Ένωσης στο Π.Λ.Σ. 1018  την οποία παρέλαβε ο Αρχ/στής Λ.Σ. Λαζάρου Δημήτριος.

Ο Βουλευτής Α’ Πειραιά Κατσαφάδος Κωνσταντίνος απένειμε την τιμητική  βράβευση της Ένωσης στο Π.Π.Λ.Σ. 040  την οποία παρέλαβε ο Αρχ/στής Νικολόπουλος Ελευθέριος .

Ο Εκπρόσωπος Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ κος Ράπτης Σταμάτιος απένειμε την τιμητική βράβευση της Ένωσης στο Διοικητή Σχολής Λ/Φ Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Χρυσίνα Γεώργιο .

Την πίτα μας ευλόγησε ο Στρατιωτικός Ιερέας του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Ανθυποπλοίαρχος Λ.Σ.  Βαρσαμίδης Δημήτριος.

Εκκινώντας την εκδήλωση ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΛΣΑΠ  Τσατσουλής Αθανάσιος  τόνισε μεταξύ άλλων : ‘’ Αισθάνομαι ιδιαίτερη συγκίνηση και περηφάνια καθώς φέτος τιμούμε τα πληρώματα των πλωτών  και το προσωπικό του Κ.Λ.Ραφήνας που διέσωσαν 800 συνανθρώπους μας στην καταστροφική φωτιά στο Μάτι Αττικής. Τί τιμούμε ακριβώς ;; Τιμούμε και ευγνωμονούμε τους συναδέλφους μας για τη θυσία, την αυταπάρνηση και την πίστη στον άνθρωπο, αρχές που υπηρετούμε όλες και όλοι στο Λιμενικό. Πρόκειται για την μεγαλύτερη διάσωση τέτοιας μορφής που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα. Όταν δώσεις αξία και εμπιστοσύνη στους ανθρώπους μπορείς να τους ζητήσεις να κάνουν θαύματα . Εμείς λοιπόν στην Ένωση Αττικής, έχουμε, είχαμε και θα έχουμε ένα στόχο. Την υπηρεσία στο συνάνθρωπο.

Εν συνεχεία το λόγο πήρε ο Πρόεδρος ΕΠΛΣΑΠ  Κουζής Βασίλειος  , αφού ευχαρίστησε τα πληρώματα και το Προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας που συμμετείχαν στην έρευνα και διάσωση εκατοντάδων συνανθρώπων , αναφέρθηκε και στο υπό κατάθεση Ν/Σ ευχαριστώντας τον Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κύριο Πλακιωτάκη Ιωάννη για την Νομοθετική πρωτοβουλία , δίνοντας έτσι λύση σε χρόνιες διεκδικήσεις μας  .

Ως ΕΠΛΣ Αττικής συνεχίζουμε απερίσπαστοι στον δρόμο της ενότητας και της προσφοράς .

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

    ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΟΥΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ             ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis