Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:08 | 20/10/2017

Εορταστικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σήμερα για την « Ημέρα της Αστυνομίας », που γιορτάζεται την 20 Οκτωβρίου, μαζί με τη μνήμη του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, τόσο στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, όσο και στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ηλείας, Αιτωλίας και Ακαρνανίας.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του φετινού εορτασμού, στην Πάτρα, από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδος, έγιναν οι παρακάτω εκδηλώσεις :

Το πρωί τελέστηκε Θεία Λειτουργία, στον Ιερό Ναό Αγίου Αρτεμίου και στη συνέχεια Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελίστριας χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ.

Μετά τη δοξολογία ακολούθησε μικρή δεξίωση στη Λέσχη του Αστυνομικού Μεγάρου στην Πάτρα.

Κατά τη δεξίωση βραβεύτηκαν πέντε αστυνομικοί και ένας πολιτικός υπάλληλος που υπηρετούν στη Ναύπακτο, την Πατρα, το Αγρίνιο και την Αμαλιάδα, για την εξαιρετική προσφορά τους στην εθελοντική αιμοδοσία τα τελευταία δέκα έτη.

Ειδικότερα, βραβεύθηκαν οι εξής :

 

  • Αρχιφύλακας ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος υπηρετών στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας,
  • Αρχιφύλακας ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ Χρήστος, υπηρετών στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας
  • Αρχιφύλακας ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Δημήτριος, υπηρετών στο Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου,
  • Αρχιφύλακας ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος, υπηρετών Αστυνομικό Τμήμα Ναυπακτίας,
  • Αρχιφύλακας ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ Βασίλειος, υπηρετών Αστυνομικό Τμήμα Ναυπακτίας,
  • Πολιτικός Υπάλληλος ΜΠΟΥΤΖΑΡΕΛΗΣ Πέτρος, υπηρετών στο Τμήμα Τροχαίας Ήλιδας

Στις εκδηλώσεις έχουν προσκληθεί να παραστούν εκπρόσωποι των Πολιτικών και Στρατιωτικών Αρχών, Φορείς, οι εν ενεργεία και οι συνταξιούχοι Αστυνομικοί, καθώς και το Πολιτικό Προσωπικό των Υπηρεσιών μας.

Παράλληλα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, πραγματοποιείται πανελλαδική εθελοντική αιμοδοσία του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας για την τράπεζα αίματος του Σώματος.
Σημειώνεται ότι η «Ημέρα της Αστυνομίας» θεσπίστηκε από την Πολιτεία ως αναγνώριση του έργου και της προσφοράς της Ελληνικής Αστυνομίας προς το κοινωνικό σύνολο.

 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis