Βραβεύτηκαν 8 αστυνομικοί της Ομάδας «ΔΙΑΣ», της Άμεσης Δράσης και της Τροχαίας και 28 νέοι φοιτητές

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
Βραβεύτηκαν 8 αστυνομικοί της Ομάδας «ΔΙΑΣ», της Άμεσης Δράσης και της Τροχαίας και 28 νέοι φοιτητές

Νέους φοιτητές αλλά και αστυνομικούς, που με τον ζήλο τους βοήθησαν να σωθούν παιδιά, βράβευσαν σε κοινή εκδήλωση η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας και η Ένωση Αξιωματικών Θεσσαλίας της ΕΛ.ΑΣ.

Η εκδήλωση, που έγινε χθες βράδυ στο ξενοδοχείο «Ιμπέριαλ», ξεκίνησε με χαιρετισμό που απηύθυνε ο πρόεδρος της ΕΑΛ Αθαν. Νταβούρας σημειώνοντας την προσπάθεια των παιδιών που πέτυχαν να εισαχθούν σε Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης αλλά και τη συμβολή των γονέων τους αστυνομικών.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δόκιμος Αστυφύλακας απέτρεψε κλοπή


Μαζί με τους 28 νέους φοιτητές, τιμήθηκαν και 8 συνολικά αστυνομικοί της Ομάδας «ΔΙΑΣ», της Άμεσης Δράσης αλλά και του Τμήματος Τροχαίας, αφού με πρωτοβουλίες τους συνέδραμαν στην ταχύτερη μεταφορά δύο παιδιών, ενός βρέφους 40 ημερών αλλά και ενός κοριτσιού 3,5 ετών στο εφημερεύον νοσοκομείο καθώς άσχετα από τα καθήκοντά τους προέταξαν την υγεία των παιδιών τα οποία έχρηζαν άμεσης ιατρικής φροντίδας.

Βραβεύθηκαν νέοι φοιτητές και αστυνομικοί

Μάλιστα στους γονείς των παιδιών δωρίστηκαν παιδικά καθίσματα προβάλλοντας με την ευκαιρία το μήνυμα της ασφαλούς μετακίνησης των παιδιών.

Στο πλαίσιο της χθεσινής εκδήλωσης, τέλος, προσφέρθηκε δωροεπιταγή με σημαντικό χρηματικό ποσό – από τα έσοδα χοροεσπερίδας της ΕΑΛ - για τις ανάγκες του Συλλόγου παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες «Ιασώ». Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν, ο αρχιμανδρίτης π. Βαρθολομαίος, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κων. Αγοραστός, ο ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας της ΕΛ.ΑΣ. Βασ. Καραπιπέρης, ο αστυνομικός υποδιευθυντής Λάρισας Λ. Παντικίδης, ο αντιδήμαρχος Απ. Σουρλαντζής, ο πρόεδρος της Ενωσης Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. Χρ. Καλούσιος, ο διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Μακ. Καφετζής, μέλη των ΔΣ των Ενώσεων αλλά και γονείς των παιδιών.

Πηγή:  eleftheria.gr