Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:20 | 28/09/2015

Η συγκρατούμενή μας Εύη Στατήρη έχει αρχίσει απεργία πείνας από τις 14/9/2015 βάζοντας ενέχυρο το σώμα της. Παλεύει 14 μέρες τώρα για την ελευθερία της.

Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε τον αγώνα της,  στεκόμαστε δίπλα της γιατί είναι ένας αγώνας ενάντια στο άδικο, ενάντια στη δικαστική αυθαιρεσία, ενάντια στις εκδικητικές μεθόδους του κράτους, ενάντια στο φόβο.

Χωρίς κανέναν ενοχοποιητικό στοιχείο παραμένει στη φυλακή εδώ και 6 μήνες παρά την τροπολογία Παρσκευόπουλου η οποία θα έβαζε φρένο στις προφυλακίσεις  συγγενικών προσώπων κρατουμένων.

Όμως όπως απεδείχθη ούτε οι νομοθετικές ρυθμίσεις, δεν είναι ικανές να σταματήσουν ανακριτές και συμβούλια από το να αποφασίζουν καθισμένοι στις καρέκλες της αλαζονείας τους και ψυχρής υπεροψίας τους, για την ελευθερία ενός ανθρώπου.

Σήμερα 27/9/2015 η Εύη μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Νικαίας ύστερα  από την επιδείνωση της υγείας της.

Για ό,τι της συμβεί θεωρούμε υπεύθυνο τον υπουργό Δικαιοσύνης Παρασκευόπουλο.

Ως ελάχιστη ένδειξη διαμαρτυρίας εμείς θα παραμείνουμε έξω από τα κελιά μας για μία ώρα μετά από το βραδινό κλείσιμο συνεισφέροντας έτσι στις κινητοποιήσεις που γίνονται τόσο μέσα στις φυλακές όσο και έξω στους δρόμους.

 

 

                                Γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis