Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:45 | 28/11/2019

Σοκαριστικό βίντεο από τη Βραζιλία δείχνει έναν άνδρα να πυροβολεί εν ψυχρώ στο κεφάλι μια υπάλληλο ενός καταστήματος.

Κάμερα ασφαλείας στο κατάστημα στο Σάο Μιγκέλ, δείχνει έναν άνδρα με κράνος να μπαίνει στο κατάστημα και να απειλεί με όπλο μία γυναίκα. Αφού αυτή βγάζει το ταμείο για να του δώσει τα χρήματα, αυτός την πυροβολεί εν ψυχρώ και στη συνέχεια εξαφανίζεται με μία μηχανή. Η 23χρονη Ρενάτα Ρανιέλ σκοτώθηκε ακαριαία, αλλά η υπόθεση φαίνεται πως κρύβει διαφορετικό κίνητρο από αυτό της ληστείας.

Βίντεο: Ο ληστής πυροβολεί εν ψυχρώ το θύμα

Σύμφωνα με καταγγελία συγγενών του θύματος, ο δολοφόνος δεν ήταν ένας απλός ληστής, αλλά πιστεύουν πως είναι ο πρώην σύντροφός της!

[custom:google-ads]

Στο βίντεο φαίνεται η άτυχη γυναίκα να του δίνει τα λεφτά και να μην αντιδράει καθόλου, αλλά παρ’ όλα αυτά ο ληστής την πυροβόλησε εν ψυχρώ με μία σφαίρα στο κεφάλι, αφού πρώτα έστειλε τις άλλες τρεις υπαλλήλους στο πίσω μέρος του μαγαζιού, χωρίς να τις πειράξει.

Προσοχή, ακολουθούν σκληρές εικόνες:
 

Ο τρόπος της δολοφονίας της, θεωρούν πως ενισχύει το ενδεχόμενο να ισχύει η υποψία των συγγενών του θύματος.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε πως πιστεύουν ότι όντως ο συγκεκριμένος άνδρας πήγε στο κατάστημα με σκοπό να την σκοτώσει και το έκανε να φαίνεται σαν ληστεία, μόνο που η κοπέλα δεν αντέδρασε καθόλου στην θέα του όπλου.

Την ίδια ώρα, ο πρώην σύντροφος της κοπέλας, φέρεται να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ έχει ήδη ανακριθεί από την αστυνομία, αρνούμενος την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Πηγή: iefimerida.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τρεις Αφροαμερικανοί αθωώθηκαν αφού εξέτισαν ποινή 36 ετών για φόνο που δεν είχαν διαπράξει


Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis