Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:00 | 15/02/2018

Ένα ευφάνταστο σημείο στο σώμα του βρήκε ένας Βραζιλιάνος προκειμένου να κρύψει κοκαϊνη, αλλά δεν υπολόγισε στην οξυδέρκεια των αρχών. 

Σύμφωνα με την Daily Mail, η αστυνομία στην Πορτογαλία προχώρησε στη σύλληψη ενός άνδρα στο διεθνές αεροδρόμιο της Λισαβόνας, αφού τον συνέλαβε επ' αυτοφώρω να μεταφέρει ένα κιλό κοκαΐνης σε "ψεύτικους γλουτούς". 

[custom:google-ads]

Ο 32χρονος άνδρας είχε κάνει μια ειδική τροποποίηση στο παντελόνι του και είχε τοποθετήσει προσεκτικά τα ναρκωτικά, πιστεύοντας ότι θα περάσει απαρατήρητος και θα τα παρέδιδε στον 40χρονο συνεργάτη του, αλλά αυτό τελικά δεν έγινε. 

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο Βραζιλιάνος έφτασε με πτήση από την πόλη Belém, της βόρειας Βραζιλίας, ενώ ο δεύτερος άνδρας, ο οποίος φέρεται να ήταν ο αποδέκτης των ναρκωτικών, συνελήφθη στον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ποσότητα επαρκούσε για 5.000 μεμονωμένες δόσεις κοκαΐνης, ενώ πλέον οι άνδρες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών. 

Τον περασμένο μήνα, η αστυνομία στην Πορτογαλία και την Ισπανία ανακάλυψαν ποσότητες κοκαΐνης μέσα σε φρέσκους... ανανάδες που είχαν μεταφερθεί από τη Νότια Αμερική.

Πηγή: newpost.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis