Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:40 | 23/12/2018

To Policenet.gr έχει δεχθεί μεγάλο αριθμό ερωτημάτων από αστυνομικούς – αναγνώστες μας αναφορικά με το αν θα δοθεί τελικά παράταση στο χρόνο χορήγησης των βραχειών αδειών των αστυνομικών για το έτος 2018.

[custom:google-ads]

Προς το παρόν δεν έχει εκδοθεί κάποια διαταγή που να δίνει την … εν λόγω «πολυπόθητη» παράταση.

Υπενθυμίζουμε πάντως ότι από την Ομοσπονδία των Αστυνομικών έχει γίνει σχετικό αίτημα προς τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου να δοθεί η παράταση (δείτε εδώ το έγγραφο της Π.Ο.ΑΣ.Υ.).

Επιπροσθέτως, πηγές ενημέρωσης του Policenet.gr, αναφέρουν πως εντός της περασμένης εβδομάδας εστάλη έγγραφο από τη Διεύθυνση Αστυνομικούς Προσωπικού του Αρχηγείου, με το οποίο ζητήθηκε από τις Υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. να ενημερώσουν εγγράφως αν έχουν τη δυνατότητα να χορηγήσουν τυχόν υπολειπόμενες βραχείες άδειες  των αστυνομικών τους μέχρι την 31-12-2018 ή αν κρίνεται αναγκαία η χορήγηση τους εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, μετά την παρέλευση της ημερομηνίας αυτής.

Προφανώς, οι απαντήσεις που δοθούν από τις Υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην τελική απόφαση του Αρχηγείου για το αν θα δοθεί η παράταση στις άδειες.

[custom:google-ads]

Για οποιαδήποτε εξέλιξη, το Policenet.gr θα επανέλθει με νεότερη ενημέρωση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Δόθηκαν ημερήσιες αναπαύσεις σε αστυνομικούς - Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. εξέφρασε την ικανοποίηση του για την υπερπροσπάθεια του προσωπικού

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis